Home Aanstaande wedstrijden Oefenwedstrijd: Nederland – Ecuador

Oefenwedstrijd: Nederland – Ecuador

0
Oefenwedstrijd: Nederland – Ecuador
Wedden op Nederland Ecuador

[quote_box_right]Datum: 17-05-2014
Tijd: 20:30 uur
TV kanaal: SBS 6
Stadion: Amsterdam Arena
Capaciteit: 53.052
Speelstad: Amsterdam
Type wedstrijd: Oefenwedstrijd
Voorspelling: 3-1[/quote_box_right]

Nederland speelt in aanloop naar het WK vier oefeninterlands. Ecuador is de tweede tegenstander in de serie, de eerste oefeninterland was tegen Frankrijk, geen best resultaat. Deze wedstrijd wordt in Amsterdam gespeeld in de Arena en wordt uitgezonden door SBS6.

Quotes Nederland – Equador

De noteringen bij de bookamkers zijn bekend. Ook daar verwachten ze dat Nederland gaat winnen. Als je gaat wedden dan is de kans dat je wint erg groot.

Nederland wintgelijkEquador Wint
Unibet1.404.507.00
888sport1.404.507.00
William Hill1.654.005.00
Bwin1.404.757.00

Historie

Nederland en Ecuador hebben slecht eenmaal tegen elkaar gevoetbald. Deze eerste wedstrijd was op 1 maart 2006 in Amsterdam. Deze vriendschappelijke wedstrijd was ik het kader van de voorbereiding van het WK in 2006 in Duitsland. Nederland won met 1 tegen 0.

Dit WK was voor Nederland geen succes. We strandde in de achtste finales na een verlies tegen Portugal. Dit is de beruchte wedstrijd met 20 gele kaarten.

Voorbeschouwing Nederland – Ecuador

Van Gaal lijkt er nog niet uit te zijn qua invulling van het Elftal. Alleen de toppers Robben en Van Persie lijken zeker te zijn van een plek in de basis. Mede vanwege de blessure van Strootman heeft Van Gaal aangegeven het systeem te veranderen. het lijkt erop dat Nederland in Braziliƫ in een 5-3-2 opstelling gaat spelen. De wedstrijd tegen Ecuador zal de eerste keer zijn dat dit Nederlands Elftal zo gaat spelen. Wij zijn zeer benieuwd of dit gaat werken.

Bij WeddenWk kunnen we ons wel vinden het nieuwe systeem. Wij zijn van mening dat tactiek en opstelling altijd ondergeschikt zijn aan het beschikbare spelersmateriaal. Robben, Van Persie en Sneijder zijn de mannen die het in Braziliƫ moeten gaan waarmaken. De overige 7 spelers staan in dienst van deze drie.

Ecuador zit in groep E van het WK met Zwitserland, Frankrijk en Honduras als opponenten. De Ecuadorianen starten het WK op 15 juni met de wedstrijd tegen de Zwitsers in Brasilia.