Home Aanstaande wedstrijden Wedden Nederland – Engeland

Wedden Nederland – Engeland

0

Vrijdag 23 maart 2018 is de eerste wedstrijd van de nieuwe bondscoach van Nederland, Ronald Koeman. Direct tegen het land waarin hij lang actief was als coach van Southamton en Everton. De wedstrijd is de eerste in een reeks vriendschappelijke wedstrijden in aanloop naar het WK. Voor Koeman alvast een prima manier om te laten zien wat hij kan en een goede serie wedstrijden neer te zetten in aanloop naar de kwalificatie voor het EK 2020.

Eerst tegen Engeland. De bookmakers hebben een lichte voorkeur voor Engeland, maar de quotes liggen dicht bij elkaar. Het laat zien dat het vertrouwen in succes voor Engeland op het WK laag is.

Odds Nederland Engeland

De noteringen bij de bookmakers zijn bekend. Het ligt dicht bij elkaar.

Nederland wintgelijkEngeland wint
Mr. Green2.753.302.45
William Hill2.623.202.60
Bwin2.603.252.65
Bet at home2.603.302.65
Betway2.623.102.70
Betsson2.553.202.70

Wedden met iDeal

Alle bovengenoemde bookmakers accepteren iDeal als betalingsmogelijkheid. iDeal wordt in Nederland ook het meest gebruikt door mensen die weddenschappen afsluiten bij online bookmakers. Als je hebt gewonnen en je wilt je geld innen dan wordt het gestort op de rekening die je hebt gebruikt bij iDeal.

Voorbeschouwing Nederland – Engeland

Deze wedstrijd kan werkelijk alle kanten op. Door beide teams wordt deze match gezien als een testcase, voor Engeland ter voorbereiding op het WK en voor Nederland om te zien hoe de nieuwe bondscoach het elftal laat voetballen.

Beide teams hebben nieuwkomers opgeroepen voor deze wedstrijd. Bij Engeland zijn dat: Alfie Mawson (Swansea City), doelman Nick Pope en James Tarkowski (beiden Burnley). Koeman heeft besloten met een schone lei te beginnen en neemt vijf debutanten op in zijn selectie. Het gaat om: Justin Kluivert (Ajax), Wout Weghorst, Guus Til, Marco Bizot (alle drie AZ) en Hans Hateboer (Atalanta Bergamo).

Onze voorspelling: 2-1

Aanbiedingen Bookmakers

Mr Green Sport

€50 Welkomstbonus

William Hill

€30 Welkomstbonus

Bet-at-home

€50 Welkomstbonus

Betway

€10 ieder week gratis

Betsson

€150
Welkomstbonus