Home Aanstaande wedstrijden Wedden op Nederland Argentinië

Wedden op Nederland Argentinië

1
Wedden op Nederland Argentinië
Wedden op Nederland tegen Argentinië met Unibet

[quote_box_right]Datum: 09-07-2014
Tijd: 22:00 uur
TV kanaal: NPO 1
Stadion: Arena Corinthians
Capaciteit: 68.000
Speelstad: Sao Paulo
Type wedstrijd: Halve Finale
Voorspelling: 2-1[/quote_box_right]

Oranje in de halve finale. Het land is uitzinnig en de spanning stijgt. Leuk om ook een wedje te leggen. Hier vind je informatie over bookmakers, tips, kansen en een voorbeschouwing.

De wedstrijd wordt gespeeld in Sao Paulo om 22:00 uur Nederlandse tijd tijd. De weersverwachting is goed voor Nederland. Wisselvallig, graad of 19 met kans op regen.

Historie Nederland Argentinië

Nederland heeft een rijke geschiedenis tegen Argentinië. De derde wedstrijd die we tegen ze speelden was de beroemde finale in 1978. Die verloren we met 3-1. Dat is tegelijk ook de enige verloren wedstrijd tegen de Argentijnen. Nederland won vier keer, drie keer was het gelijk, éénmaal won Argentinië.

Voorbeschouwing

Argentinië won in dit WK alle wedstrijden maar maakt geen grootse indruk. Ook sterspeler Messi kan geen potten breken. Argentinië lijkt een onsamenhangend team te hebben ondanks enkel briljante voetballers.

Nederland daarentegen heeft een fantastisch team die voor elkaar door het vuur willen gaan. Tel daarbij op de individuele talenten als Robben, Van Persie, Sneijder en Memphis en je hebt een recept om het Argentinië heel lastig te maken.

1 REACTIE

  1. ik ben gwn 100 % voor nederland hupp hollaaaaaaaand huuuup ik spel 1-0 voor nederland met de doelpunt van persie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in