Home AZ – Feyenoord – bekerfinale

AZ – Feyenoord – bekerfinale

Vanmiddag, zondag 22 april de bekerfinale tussen AZ en Feyenoord. Kan Feyenoord voor de 13e keer de KNVB beker pakken. Daarvoor dient het AZ te verslaan. AZ is dit seizoen sterk en staan niet voor niets 3e in het kampioenschap. Dit belooft een spannende strijd op een heerlijke voetbalzondag.

Deze bookmaker is helemaal gek geworden

Deze topmatch is de bookmakers niet ontgaan, ze buitelen over elkaar heen met speciale acties. De allermooiste zie je hier. Bookmaker mr. Green keert maarliefst 25 (!) keer je inzet uit als je wed op winst voor Fetenoord. Dit was 2,16 keer.

Mr Green

Je kunt er zeker van zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare bookmaker, waar je geld veilig is. Het feit dat Mr Green een bekende speler is op het gebied van online casino’s en daar een goede reputatie opgebouwd heeft, helpt enorm. Mr Green heeft een vergunning in de United Kingdom.

AZ – Feyenoord KNVB Beker

In de Eredivisie lijken de eindklasseringen voor de bekerfinalisten al lang duidelijk: AZ staat derde en lijkt Ajax niet meer te kunnen inhalen met een verschil van vijf punten. Feyenoord kan niet meer stijgen of dalen vanaf de huidige vierde plek. Voor beide clubs stonden de afgelopen weken dus vooral in het teken van deze finale van de KNVB Beker: een echte prijs en mogelijk een mooi Europees ticket voor volgend jaar.

Waar en hoe laat?

Deze topper wordt zondag om 18.00 uur gespeeld in satdion De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd is live te zien bij Veronica.

Een gokje wagen

Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met het . Je zult zien dat er een uitgebreid aanbod is en dat het live wedden door Mr. Green naar een nieuwe hoogte is gebracht. Veel plezier en veel winst toegewenst.