Bet365, de bekendste

Bookmaker Bet365 is één van de bekendste bookmakers in de wereld. Dagelijks spelen 35 miljoen mensen via hun website. Ze sponsoren veel teams in de Engelse Leagues en ook in Spanje staat hun naam op veel borden langs de velden.

Bet365 heeft veel mogelijkheden voor online gokken: sport, in-play, financials, casino, games, poker, vegas en bingo. Deze review gaat voornamelijk over gokken op sport. Bet365 biedt meer dan veertig sportcategorieën aan, inclusief vaste waarden als darten, voetbal, tennis, golf en Formule 1. Maar ook de minder grote sporten komen aan bod: basketbal, handbal, honkbal, volleybal, snooker en tafeltennis. Zelfs aan de Nederlanders is gedacht, bij Bet365 kun je ook wedden op lange baan schaatsen en shorttrack.

Bet365-300x250

Hoe werkt het?

  1. Vul het registratieformulier in bij Bet365
  2. Stort minimaal €5 en zet dit in op sport wedstrijden
  3. Bet365 geeft je automatisch 100% welkomstbonus tot €50

Belangrijk:

  • Bij Bet365 kun je o.a. betalen met iDeal
  • De welkomstaanbieding is 100% van je hoogste gestorte bedrag tot maximaal €50, binnen 7 dagen.
  • De bonus moet 1 keer vrijgespeeld worden op een notering van 1.50 of hoger
  • Binnen 90 dagen dien je het bonusbedrag te hebben doorgespeeld.

Let op! De aanbieding van Bet365 geldt alleen voor nieuwe spelers.

Klantenservice Bet365

Chatten, e-mailen, telefoneren, zijn de meest voorkomende manieren om met Bet365 in contact te komen als je een vraag of klacht hebt. Ouderwets faxen of post is ook mogelijk. De helpdesk van het Bet365 wedkantoor wordt bemenst door medewerkers die vele talen spreken. De snelheid van reageren is erg hoog.

Geld storten en geld uitbetalen

Storten kan met alle in Nederland bekende betaalmogelijkheden, zoals: iDeal, Credit Card & Paypal, ook accepteert Bet365 diverse e-wallets zoals Neteller en Skrill. De uitbetalingen zijn gratis en worden meestal gedaan naar de gehanteerde betaalmethode. Het geld staat uiteraard onmiddellijk op je rekening.

Indien het niet mogelijk is om de opname te verwerken via de methode waarmee gestort is, dan wordt de opname verwerkt naar je bankrekening via een overschrijving, dit kan een paar dagen duren.

Veiligheid & Transacties

Bij Bet365 kun je storten kan met Visa, MasterCard, bankoverschrijving, ClickandBuy, Neteller, Skrill, Paysafe Card, Paypal en iDeal. Het gestorte bedrag wordt direct in je account geplaatst en je kunt meteen je eerste gok wagen.

Het uitbetalen van de winst en het storten van je geld naar je bankrekening gaat binnen maximaal 5 dagen. In de praktijk blijkt dat het meestal een stuk sneller gaat. De tijdsduur van uitbetalen in je account en het geld daadwerkelijk op je rekening is afhankelijk van van waar je het geld naar overmaakt en het internationale bankverkeer.

Wil je snel bij je geld bij een uitbetaling, kies dan voor een online portemonnee als Paypal, Netteller en Skrill.

Bedrijfsgegevens Bet365

Opgericht in: 2000
Licentie: Gibraltar Gambling Commissioner
Tel nr: +441782 684648
Website: https://www.bet365.com
Minimale storting: €5
Minimale opname: €10
Storten: o.a. iDeal, Paypal en CC

NEDERLANDERS WELKOM