Home Wedden op het WK met deze Bookmakers Ladbrokes – €20 welkomstbonus

Ladbrokes – €20 welkomstbonus

Ladbrokes

Bookmaker Ladbrokes is de oudste bookmakers in de wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1886 en richtte zicht toen op paardenrennen. Nu zijn ze een complete online bookmaker met een enorm aanbod dat nog steeds groeit.

Ladbrokes heeft vele mogelijkheden on online te spelen: sport, in-play (live wedden), paarden, casino, games, poker en bingo. Ladbrokes biedt de bekende sportcategorieën aan, zoals: darten, voetbal, tennis, golf en Formule 1. Maar ook de minder grote sporten komen aan bod: e-sports, basketbal, handbal, honkbal, volleybal, badminton en tafeltennis. Houd je van Poker? Ook dan zit je goed bij Ladbrokes. Ze hebben een zeer groot Poker platform waarin de bekendste online pokerspelers actief zijn.

Ladbrokes-300x250

Hoe werkt het?

  1. Vul het registratieformulier in bij Ladbrokes
  2. Stort minimaal €5 en zet dit in op sport wedstrijden
  3. Ladbrokes geeft je automatisch €20 welkomstbonus

Belangrijk:

  • Bij Ladbrokes kun je o.a. betalen met iDeal
  • De welkomstaanbieding is €20, zonder storting restricties
  • De bonus moet 1 keer vrijgespeeld worden op een notering van 1.50 of hoger
  • Binnen 790 dagen dien je met bonusbedrag te hebben gespeeld.

Let op! De aanbieding van Ladbrokes geldt alleen voor nieuwe spelers.

Klantenservice Ladbrokes

DM’s via Twitter, e-mailen en telefoneren, zijn de meest voorkomende manieren om met Ladbrokes in contact te komen als je support wenst. De helpdesk van Ladbrokes is 24/7 bereikbaar en reageert snel op je vragen. De meest voorkomende vragen staan ook online in de vele pagina’s van de meeste gestelde vragen sectie.

Geld storten en geld uitbetalen

Storten kan met alle in Nederland bekende betaalmogelijkheden, zoals: iDeal, Credit Card, Paypal en een bankoverschrijving, ook accepteert Ladbrokes diverse e-wallets zoals Neteller en Skrill. De uitbetalingen zijn gratis en worden meestal gedaan naar de gehanteerde betaalmethode. Het geld staat binnen enkele uren op je rekening.

Indien het niet mogelijk is om de opname te verwerken via de methode waarmee gestort is, dan wordt de opname verwerkt naar je bankrekening via een overschrijving, dit kan een paar dagen duren.

Veiligheid & Transacties

Bij Ladbrokes kun je storten kan met Visa, MasterCard, bankoverschrijving, Neteller, Skrill, Paysafe Card, Paypal en iDeal. Het gestorte bedrag wordt direct in je account geplaatst en je kunt meteen je eerste gok wagen.

Het uitbetalen van de winst en het storten van je geld naar je bankrekening gaat binnen maximaal 5 dagen. In de praktijk blijkt dat het meestal een stuk sneller gaat. De tijdsduur van uitbetalen in je account en het geld daadwerkelijk op je rekening is afhankelijk van van waar je het geld naar overmaakt en het internationale bankverkeer.

Wil je snel bij je geld bij een uitbetaling, kies dan voor een online portemonnee als Paypal, Netteller en Skrill. Ladbrokes garandeert dat binnen 3 uur het geld op je rekening staat.

Bedrijfsgegevens Bet365

Opgericht in: 1886
Licentie: Gibraltar Gambling Commissioner
Tel nr: +44 208 515 2565
Website: https://www.ladbrokes.com
Minimale storting: €5
Minimale opname: €1
Storten: o.a. iDeal, Paypal en CC

NEDERLANDERS WELKOM