De beste strategieën voor wedden op sport

In dit deel van de website presenteren we je de beste verschillende mogelijkheden om winstgevende weddenschappen te plaatsen waarmee je je inzet flink kan verhogen. We hebben onze tanden gezet in de meest populaire en winstgevende online gokstrategieën.

We hebben een goed overzicht gemaakt van verschillende strategieën inclusief tabellen en figuren om een beter inzicht te geven in de complexiteit van de behandelde strategieën.

Verder willen we je laten zien hoe je door middel van een aantal gevestigde strategieën veel geld kunt verdienen. Hiervoor hoef je geen grote bedragen in te zetten en kun je het risico minimaliseren. Ook laten we je zien welke sporten het beste bij welke strategie passen.

Back to lay strategie (ook wel matched betting)

Met de back to lay strategie heb je eigenlijk altijd winst. Dit komt omdat je je weddenschap dekt door een tegengestelde weddenschap.

Voorbeeld

De titelverdediger van het WK is Frankrijk. Stel dat Frankrijk voor titelprolongatie een notering heeft van 5.60. Dan kan je bij een boomaker €50 inzetten op de voorspelling dat Frankrijk ook dit keer het WK wint. Je wed dan op winst van Frankrijk. Dit heet een ‘back weddenschap’.

Nu ga je opzoek naar een weddenschap waarmee je in kunt zetten op dat Frankrijk NIET het WK wint, een zogenaamde lay weddenschap. Layen in het tegendeel van backen.

Stel nu dat de back dus 5.60 noteert en dat de lay 4.00 noteert. Dan kan je berekenen hoeveel geld je moet inzetten op je lay, om bij zowel de back als de lay evenveel geld te winnen.  In dit geval dien je €70 in te zetten op je lay weddenschap. Ongeacht of frankrijk het WK wint heb je €20 winst.

Online wemelt het van de back/lay calculators dus je hoeft de berekening niet zelf uit te voeren.

Double Chance

De Double Chance weddenschap is een gokstrategie die vooral interessant is voor de risicomijdende gokker. Bijvoorbeeld, als je op twee uitkomsten van een wedstrijd wedt, word je kans om de weddenschap te winnen 33% hoger. Bij de Double Chance strategie zet je dus in op 2 uitkomsten van een wedstrijd.

Voorbeeld

Als voorbeeld nemen we een voetbalwedstrijd, Nederland – België. Er zijn bij het wedden op uitkomsten drie mogelijkheden, Nederland wint, België wint of een gelijkspel. De meest gekozen variant in de Double Chance strategie, is een combinatie van winst voor één team en een gelijkspel.  Kijk eerst goed welk team bij de bookies als underdog genoteerd staat. Als je het gevoel hebt dat de underdog  tegen de favoriet op kan dan maak je gebruik van de Double Chance strategie.

Als je nu inzet op de dubbele kans 1X, krijg je uitbetaald bij een zege van Nederland of een gelijkspel. Voorspel je de X2, dan verdien je geld met een gelijkspel of de zege van België. Met een dubbele kans 12, krijg je uitbetaald indien één van beide teams wint (en dus niet bij het gelijkspel).

BOOKMAKERS WK 2018

MrGreen
MrGreen
Ontvang €50 bonus
Algemene voorwaarden zijn van toepassing
William Hill
William Hill
Ontvang €25 bonus
Algemene voorwaarden zijn van toepassing
Bwin
Bwin
€50 welkomstbonus
Algemene voorwaarden zijn van toepassing
Bet-at-home
Bet-at-home
50% bonus op
je eerste storting
Algemene voorwaarden zijn van toepassing
Betway
BetWay
Tot €100 welkomstbonus
Algemene voorwaarden zijn van toepassing