Home Deelnemende landen Domenech laatste kunstje

Domenech laatste kunstje

0

Frankrijk heeft gisteren haar laatste wedstrijd gespeeld op het WK. De ploeg heeft pas één punt weten te vergaren uit de ontmoetingen met Uruguay, Mexico en Zuid-Afrika. De laatste genoemde ploeg is ook uitgeschakeld. Uruguay en Mexico gooide het gisteren op een akkoordje en zowel Frankrijk als Zuid-Afrika gaan naar huis of blijven thuis.

Frankrijk was ooit de beste

Frankrijk lijkt in dit geval niet langer het voetballand dat het ooit was. Onder bondscoach Domenech heeft het eigenlijk nooit lekker gelopen, maar dit WK is het helemaal dramatisch. Toch is de Franse coach de man met de meeste interlands achter zijn naam als bondscoach. Hij heeft hiermee de populaire Michel Hidalgo overtroffen.

Veel langer zal zijn reeks niet meer worden, na de wedstrijd van gisteren zal de bondscoach weinig andere mogelijkheden hebben dan te vertrekken. De coach wordt verantwoordelijk gehouden voor het ontstaan van de huidige situatie in het Franse team, waarmee hij zichzelf onmogelijk heeft gemaakt.

Domenech krijgt de schuld

De Franse selectie heeft afgelopen zondag geweigerd te trainen nadat de Franse voetbalbond Nicolas Anelka naar huis stuurde na de wedstrijd tegen Mexico. Deze zou de Franse coach hebben uitgescholden en deze heeft dan ook aangegeven volledig achter de beslissing van de bond te staan. De spelers hebben hierop aangegeven geen zin meer te hebben in de wedstrijd tegen Zuid-Afrika en er zelfs over te denken met een aantal spelers te staken.

Deze chaos in het team heeft het complete land in diskrediet gebracht, iets waar het volk de coach verantwoordelijk houdt. Het volk eist een grote schoonmaak binnen het team, te beginnen met de coach zelf. Op die manier moet Frankrijk weer terug naar de top, waar het sinds 2002 al niet meer is.

Wedden dat Nederland – Kameroen wel leuk is.

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in