Home Deelnemende landen Italianen zien af van deel van de winstpremie

Italianen zien af van deel van de winstpremie

0

De Italianen kunnen een flinke winstpremie tegemoet zien wanneer ze het WK weten te winnen. Voor iedere speler is er een bedrag van 250.000 euro opzij gezet wanneer ze de wereldtitel mee naar Italië nemen.

Dit betekent dat er miljoenen worden uitgedeeld voor de spelers van het Nationale Elftal, terwijl de regering verder aan alle kanten moet bezuinigen. Net als in Nederland moet er in de rest van Europa, en dus ook in Italië, ook flink bezuinigd worden vanwege de financiële crisis.

888 Sport

Crisis? Niet voor voetballers

Precies in deze crisis valt volgend jaar een belangrijke verjaardag van het land. Italië wordt 150 jaar, iets wat natuurlijk uitgebreid gevierd moet worden. Het land zal volstaan van de festiviteiten en manifestaties om dit historische feit te vieren. Dit zal natuurlijk een hoop geld kosten en de spelers van Italië hebben daarom wat slims bedacht. Ze doneren een deel van hun winstpremie aan de festiviteiten.

Spelers betalen mee aan overwinningsfeest

Ze doen dit overigens niet zomaar. Voordat ze tot dit besluit kwamen, was er een flinke berg kritiek nodig op de spelers. Er werd schande van gesproken dat er een winstpremie van 250.000 euro per speler nodig was om ze te motiveren voor de wereldbeker, helemaal in deze moeilijke economische tijden.

Toen de ministerraad zich ermee begon te bemoeien heeft de Squadra Azzurra eieren voor zijn geld gekozen en besloten een deel af te staan. In totaal zullen de spelers 600.000 euro bijdragen aan de festiviteiten wanneer ze de wereldbeker winnen en de winstpremie opstrijken. Ze hopen hiermee aan te kunnen geven dat ze het echt niet alleen voor het geld doen.

De spelers hebben daarnaast aangegeven het geld niet zomaar weg te willen geven omdat ze zeker willen weten dat het goed terecht komt. Op deze manier hebben ze hiervoor een passende oplossing gevonden en vandaar dat ze ermee akkoord zijn gegaan.

Wedden op Nederland Japan

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in