Home Deelnemende landen Toni Terry, oftewel: hoe een voetbalvrouw het WK kan gaan beslissen.

Toni Terry, oftewel: hoe een voetbalvrouw het WK kan gaan beslissen.

1

De aanvoerder van het Engelse WK-team, John Terry, heeft een probleem. Nadat deze week zijn affaire met de vrouw van een medespeler, Wayne Bridge, aan het licht kwam, is in Engeland een discussie ontstaan over het al dan niet meegaan naar het WK van Terry.

Speel met 888sport

John Terry’s grootste probleem

Terry’s grootste probleem is echter niet de bondscoach Fabio Capello…nee, zijn allergrootste probleem is zijn vrouw. Terry heeft nog steeds een voetbaltoekomst, maar het is de toekomst van zijn familie die het meest op het spel staat.

De Engelse bondscoach mag dan furieus zijn over de affaire, maar het gaat hem in principe niets aan..het is tenslotte een privé kwestie. Maar bezorgd moet hij wel zijn. Heeeeeel bezorgd….

Een aanvoerder die gescheiden is van zijn gezin, misschien midden in een dure en publieke echtscheiding zit, die zich mogelijk schuldig en depressief voelt? Dat is reden tot grote bezorgdheid. Toni Terry, John’s vrouw, is inmiddels een belangrijke factor geworden in het welzijn en kans van slagen van het Engelse team in Zuid Afrika deze zomer. Ze is reeds gevlucht naar Dubai met de tweeling van het echtpaar, en heeft vrienden laten weten dat ze haar huwelijk met de Engelse Captain wil beëindigen.

LOL om John Terry

Een turbulent bestaan naast het voetbalveld kan leiden tot ondermaatse prestaties. Daarnaast zal Terry het mikpunt zijn van heel veel grapjes van teamspelers, die hem telkens weer met de neus op de feiten zal drukken. Zoals het mannen-eigen is om mooie vrouwen te veroveren, is het voetballers-eigen om elkaar in de zeik te nemen op elk moment dat zich aandient. Zo gaan voetballers met een crisis om..galgenhumor.

Misschien moet Terry in plaats van op trainingskamp, zich bij Tiger Woods in een kliniek laten opnemen. Beroemde sportmensen lijken wel erg vaak in seksschandalen verwikkelt te raken. Of verschilt het eigenlijk niet zoveel met het leven in een doorsnee kantoor, en valt het meer op omdat deze sporthelden zoveel in de schijnwerpers staan?

John Terry’s teamgenoten

Hoe dan ook, tegen de tijd dat het WK daadwerkelijk begint is misschien het ergste al over gewaaid. Zijn teamgenoten zullen het respect voor hun Captain niet verliezen, tenzij ze toevallig betere vrienden zijn met Bridge dan met Terry. Het zijn voetballers..geen moraalridders. En sommigen zijn zelf ook niet vies van een (sex)schandaaltje.

Toch denk ik dat, ongeacht hoever Engeland komt en hoe groot het feest ook gaat worden, geen enkele teamgenoot erover zal peinzen zijn vrouw alleen te laten met zijn aanvoerder dit komend toernooi.

1 REACTIE

  1. Dan moet hij maar niet van die domme dingen doen…
    Op het moment dat het gebeurd is het misschien allemaal leuk en aardig, maar achteraf komt de spijt. Tsja, spijt komt altijd achteraf.

    In dit geval, gaat het mooie spreekwoord, eigen schuld dikke bult op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in