Home Deelnemende landen Kwartfinales, hoe liggen de verhoudingen

Kwartfinales, hoe liggen de verhoudingen

0

Met de uitschakeling van Portugal door Spanje eergisteren zijn nu alle acht de ploegen bekend die elkaar zullen bestrijden in de kwartfinales. Naast Nederland zijn er nu dus nog zeven ploegen die kans maken op de titel. Hoe liggen de verhoudingen, waar liggen de kansen en wie moet er hopen op een wonder?

Unibet WK Wedden

Favorieten kwartfinales

Op dit moment lijken de favorieten vooral aan een kant van het schema te zitten. Dit is overduidelijk niet de kant van het schema waar Nederland zich bevindt. Onder de favorieten op basis van het eerdere spel op dit WK kunnen we namelijk vooral Argentinië, Duitsland, Spanje en Brazilië rekenen. Hiervan zit alleen Brazilië aan de kant van Nederland, de andere drie spelen samen om maar één finaleplek.

Kwartfinale Argentinië Duitsland

Allereerst zullen Argentinië en Duitsland het tegen elkaar gaan opnemen. Duitsland speelde een fantastische wedstrijd tegen Engeland, al was daar wel een scheidsrechterlijke dwaling aan vooraf gegaan. Ook Argentinië had de mazzel van een arbitraire fout waardoor Messi vanuit buitenspelpositie kon scoren.

Aanstaande zaterdag zullen de beide ploegen het tegen elkaar opnemen onder leiding van een hopelijk, doortastende scheidsrechter.

Kwartfinale Paraguay Spanje

De winnaar van deze wedstrijd zal uitkomen tegen de winnaar van Paraguay tegen Spanje, dat ook zaterdag gespeeld zal worden. Paraguay kwam na een moeilijke wedstrijd na penalty’s langs Japan en moet het nu opnemen tegen de ploeg die vooraf torenhoog favoriet was. Dit werd minder na het verlies tegen Zwitserland, maar na de wedstrijd tegen Portugal zijn velen er weer zeker van: dit wordt een hels karwei voor Paraguay.

Kwartfinales andere kant

Nederland zal aanstaande vrijdag Brazilië moeten verslaan om een ronde verder te komen, een van de absolute favorieten voor de titel. Als dit lukt zal de tegenstander voortkomen uit Uruguay tegen Ghana, twee outsiders, maar zeker geen ploegen van wereldformaat. Winst op Brazilië zou ons daarom wel eens vlug naar de finale kunnen leiden.

Nu inzetten: Nederland Brazilië

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in