Home Deelnemende landen Maradona en zijn sanitaire voorzieningen

Maradona en zijn sanitaire voorzieningen

0

De Zuid-Afrikaanse voetbalbond wil er op het komende WK werkelijk alles aan doen het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Voor de Argentijnse bondscoach, Diego Maradona, gaan ze hierbij wel heel erg ver. De Argentijnse voetbalbond heeft de wc’s in Zuid-Afrika onlangs onder de loep genomen en is tot een niet mis te verstane conclusie gekomen: deze zijn ongeschikt voor de billen van Pluisje.

De achterkant van Maradona verdient volgens de bond een niet minder dan uitstekende behandeling en hier lijken de Zuid-Afrikaanse wc’s niet toe in staat. Ze hebben daarom officieel hun beklag gedaan bij de Zuid-Afrikaanse voetbalbond.

Luxe plee voor Maradona

De bond heeft zich dit aangetrokken en heeft besloten dat Maradona inderdaad betere sanitaire voorzieningen verdient. Ze hebben er daarom voor gekozen een nieuwe wc aan te schaffen die wel voldoet aan het verwachtingspatroon van de Argentijnse bondscoach. Naast het super-de-luxe toilet krijgt de bondscoach ook de beschikking over nieuwe wastafels en kranen met de allernieuwste snufjes.

De wc biedt ook een aantal leuke extra’s. Zo is de wc bril verwarmd, zit er een heteluchtdroger op en warmwaterstraaltjes aan de voor- en achterkant. Het is voor het Argentijnse elftal maar te hopen dat de bondscoach überhaupt nog van de wc af komt om zijn team te coachen.

Argentinië: het beste team?

Coaching zullen ze zeker nodig gaan hebben, Argentinië is namelijk niet meer het instituut van jaren geleden. Tegenwoordig is het nog altijd een goede ploeg, maar de echte wereldtop lijken ze niet helemaal meer bij te kunnen benen. Natuurlijk hebben ze daarentegen wel de allerbeste voetballer van de wereld. Lionel Messi wordt door veel bookmakers hoog aangeschreven als het aankomt op de topscorer van het komende toernooi. Hiervoor zal hij echter wel een team nodig hebben dat hem verder brengt dan bijvoorbeeld de groepsfase.

Het is voor Argentinië te hopen dat allereerst Messi kan excelleren en dat dit vervolgens overslaat op het team. Hiervoor zal dus ook de bezielende leiding van Diego Maradona nodig zijn. De Zuid-Afrikaanse voetbalbond heeft er in ieder geval alles aan gedaan door hem van de beste sanitaire mogelijkheden te voorzien.

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in