Home Deelnemende landen Nederland, de Oranje Leeuwen

Nederland, de Oranje Leeuwen

0
Nederland, de Oranje Leeuwen
Wedden op het WK in Brazilië met 888 Sport

Na een finaleplaats op het 2010 in Zuid-Afrika gaat het Nederlands elftal in Brazilië wederom voor de titel. Met een flink verjongde selectie gaat bondscoach Van Gaal proberen om de grote landen te verrassen op het WK voetbal 2014.

Want een verrassing zou het zeker zijn als het Nederlands elftal wederom de finale weet te halen op het WK 2014. Van de selectie van destijds zijn er namelijk nog maar weinig over en de spelers waarvan Van Gaal veel gebruik heeft gemaakt spelen nauwelijks bij noemenswaardige Europese ploegen.

In alle persconferentie waar gevraagd werd naar de kansen van Oranje op het WK 2014, antwoordde de bondscoach ook dat hij Nederland niet ziet als een favoriet. “Ik zie Brazilië, Argentinië, Duitsland en Spanje als de kanshebbers. Wij beschouwen onszelf als outsider. We hebben het team verjongd en speelden echt leuk voetbal in de voorronde”, vervolgt Van Gaal. “Toch wordt het heel lastig om de halve finales te halen. ‘’

Wat een belangrijke succesfactor kan worden in Oranje is of het lukt om de verdediging op orde te krijgen. Tot dusver heeft Van Gaal al veel Nederlandse verdedigers opgeroepen, maar wat zijn favoriete duo voor het defensieve centrum is, is nog onbekend. Wie wel zeker lijkt te zijn van een plek in het hart van de verdediging is Ron Vlaar.

De verdediger van Aston Villa is een van de meest ervaren spelers van het elftal en weet dat het een zwaar toernooi gaat worden. ‘’We zullen er zeker klaar voor zijn, maar het zal lastig worden om ver te komen.’’ liet Vlaar weten.
Het Nederlands elftal opent het WK op vrijdag 13 juni met de wedstrijd tegen regerend Europees en Wereldkampioen Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in