Home Deelnemende landen Villa neemt Spanje aan de hand

Villa neemt Spanje aan de hand

0

Eergisteren heeft Spanje enigszins orde op zaken weten te stellen. De Europees kampioen verloor haar eerste wedstrijd van Zwitserland, een grote verrassing en een klap voor de Spaanse fans. De wedstrijd van eergisteren tegen Honduras was daarmee een partij gewonnen die Spanje niet meer mocht verliezen. De Spanjaarden voldeden ditmaal wel aan de verwachtingen door de drie punten al vlug veilig te stellen.

David Villa, topspeler

De wedstrijd stond verder bol van de kansen voor Spanje. David Villa was echter de enige die opstond en de doelpunten voor zijn rekening nam. De rest van het team combineerde er tot in de zestien meter rustig op los, maar wist steeds de eindpass niet te geven of de bal achter de keeper van Honduras te krijgen. Het werd daarmee een lange wedstrijd die door Spanje maar niet definitief in het slot gegooid kon worden, al bleek de 2-0 natuurlijk ruim voldoende.

Torres nog niet scherp

Vooral Torres was nog niet scherp genoeg en wist de score voor Spanje niet verder uit te breiden. Dit was iets waar Spanje een hoop aan gehad zou hebben, gezien de situatie in de groep. Het doelsaldo zou wel eens een doorslaggevende factor kunnen worden nu Chili al zes punten heeft behaald en Spanje en Zwitserland op ditzelfde aantal kunnen gaan komen.

Wie gaat door in de groep

Chili wist te winnen van Zwitserland na de eerdere overwinning op Honduras. Zwitserland heeft natuurlijk Spanje verslagen en kan op zes punten komen als ze winnen van het al uitgeschakelde Honduras. Als Spanje haar vorm definitief terugvindt kan het Chili verslaan en als derde ploeg op zes punten komen.

Het was in dat geval natuurlijk een welkome bonus geweest als Spanje net als Portugal de doelpuntenkraan wat verder had opengedraaid en er minstens vijf in had weten te schieten. Op deze manier blijft er in ieder geval nog de nodige spanning over in deze groep en is Spanje nog niet zeker van kwalificatie.

Wedden dat Nederland – Kameroen wel leuk is.

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in