Home Deelnemende landen Wie wordt groepswinnaar in groep C van het WK in Zuid Afrika?

Wie wordt groepswinnaar in groep C van het WK in Zuid Afrika?

0

Groep C op het wereldkampioenschap voetbal van 2010 bestaat uit de landen Engeland, Verenigde Staten, Slovenië en Algerije. Wie maakt de beste kans om winnaar van deze groep te worden.

Speel met 888sport

Engeland, top favoriet

Engeland beleefde een bijzonder teleurstellende kwalificatie-campagne voor het EK van 2008 waardoor het niet tot in het uiteindelijke kampioenschap kon doorstoten. Op het WK van 2006 strandde Engeland nog in de kwartfinale terwijl het ook in het WK van 2002 op dezelfde plaats terechtkwam.

Meer dan ooit is de drang bij het Engelse nationale elftal om het kampioenschap te winnen bijzonder groot. Voor het WK van 2010 wordt dan ook bijzonder veel verwacht van het Engelse elftal en dat is slecht nieuws voor de Verenigde Staten, Slovenië en Algerije, die samen met Engeland in groep C strijden voor een plaats in de volgende ronde!

Verenigde Staten, goede kans

De Verenigde Staten hebben op een WK voetbal maar zelden een goede positie weten te bemachtigen. Het verraste echter wel vriend en vijand toen het op het WK van 2002 kon doorstoten tot in de kwartfinale, toen het uiteindelijk verloor tegen een matig spelend Duitsland met 1 – 0.

In het WK van 2006 kwam het in een sterke groep met Italië, Ghana en Tsjechië niet verder dan de eerste ronde, maar dit jaar zijn de Amerikanen vastbesloten om het beter te doen. Volgens velen vormt de VS in groep C dan ook de grootste tegenstand voor de Engelsen en dat zou zomaar eens bijzonder mooi voetbal op kunnen leveren.

Algerije, jammer

Maar wat met Algerije? Volgens de statistieken nog maar zelden geselecteerd voor een WK en wanneer het zich al kon kwalificeren kwam het nooit verder dan de eerste ronde. Geen goede vooruitzichten dus voor de Algerijnen, want met tegenstanders als Engeland en ja zelfs de Verenigde Staten zal doorstoten naar de volgende ronde ook nu weer bijzonder lastig worden.

Wie weet zorgen ze nog voor een verrassing, maar we zouden onze lezers in geen enkel geval aanraden om geld op deze ploeg in te zetten.

Slovenie, geen kans

En ten slotte is er nog Slovenië. Slovenië deed slechts één keer eerder mee aan een WK waarop het niet verder kwam dan de eerste ronde. Ook op een EK voetbal kon het land nog nooit echt doorbreken, want ook daar was het slechts één keer (in 2000) geselecteerd voor het uiteindelijke kampioenschap en strandde het eveneens in de eerste fase.

Met een sterke tegenstand en een grote motivatie van de andere ploegen geven we Slovenië maar weinig kans om ook maar iets te kunnen forceren in groep C. Slovenië – Algerije kan een interessante confrontatie worden, maar daarmee is alles wel meteen gezegd…

Het moge duidelijk zijn dat in groep C de favoriet bekend is. Engeland heeft de spelers en de motivatie om zonder veel problemen door te kunnen stoten naar de volgende ronde. Opletten voor de Verenigde Staten, maar verder lijkt de tegenstand bijzonder miniem te zullen worden. Wie wordt de groepswinnaar in groep C? Wij wedden op Engeland!

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in