Home Deelnemende landen Zuid-Amerika sterk vertegenwoordigd

Zuid-Amerika sterk vertegenwoordigd

0

Nu de kwartfinales op het punt van losbreken staan kunnen we de balans opmaken met betrekking tot de vertegenwoordiging van de verschillende continenten. Als vanouds is Europa aardig vertegenwoordigd met drie ploegen bij de laatste acht. Toch is dit niet zo sterk als andere jaren en is vooral de opmars van de landen uit Zuid-Amerika bewonderenswaardig.

Unibet WK Wedden

4 Zuid Amerikaanse landen

Bij de laatste acht ploegen op dit toernooi zitten maar liefst vier ploegen uit Zuid-Amerika. Dit zijn namelijk Brazilië, de tegenstander van Nederland, Argentinië, Paraguay en Uruguay. Ze zijn daarnaast netjes verdeeld over beide kanten van het schema waardoor ze een behoorlijke kans maken de finale te halen.

De Zuid-Amerikaanse ploegen spelen fel, gedreven en goed voetbal. Met name Brazilië en Argentinië zijn natuurlijk favoriet voor de titel. Toch spelen Uruguay en, in wat mindere mate, Paraguay ook geen slecht voetbal. Het is niet zo georganiseerd als de Europese ploegen, maar dit compenseren ze (ruimschoots) met inzet en de wil om te winnen.

Nederland Brazilie

Nederland zal vanmiddag als eerste te maken krijgen met Brazilië, een zeer sterke tegenstander en uitgesproken favoriet voor de eindzege. Mocht Nederland hier voorbij komen dan is de kans groot dat het opnieuw een Zuid-Amerikaanse ploeg treft in de vorm van Uruguay. Dit is de ploeg van Luiz Suarez die we allemaal kennen van Ajax, maar ook Forlan speelt hier, een geweldige spits.

In ieder geval is het duidelijk dat Nederland een moeizame weg naar de finale te wachten staat en daar kan ook nog eens Argentinië volgen. De kans dat Paraguay de finale haalt is miniem aangezien Japan ook maar met de grootst mogelijke moeite opzij werd gezet.

Finale Brazilië tegen Argentinië?

Over het algemeen valt te stellen dat de Zuid-Amerikaanse ploegen het fantastisch doen en daar wordt dan ook al volop gedroomd van een finale tussen de twee grootmachten van het continent: Brazilië tegen Argentinië.

Nu inzetten: Nederland Brazilië

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in