Home Live wedden op het WK in Brazilië

Live wedden op het WK in Brazilië

[quote_box_right]Wat is Live Wedden
Live wedden wat is dat? Live wedden is tijdens de wedstrijd een weddenschap aangaan bij een online bookmaker. De meeste bookmakers hebben de mogelijkheid om live weddenschappen aan te gaan. Ook kun je mobiel live wedden bijvoorbeeld vanuit het stadion.[/quote_box_right]

Live wedden voegt een extra dimensie toe aan het inzetten op de wedstrijden van het WK. Tijdens de wedstrijd kun je via internet de quotes (noteringen) bekijken voor de aangeboden weddenschappen. Aan de hand van het wedstrijdverloop past de bookmaker de quotes aan.

Live gokken, maar waarop

Op allerlei elementen van een wedstrijd kan live worden ingezet. Dus niet alleen wie gaat de wedstrijd winnen maar bijvoorbeeld ook (in het geval van voetbal) op: wie neemt de volgende corner, welke partij krijgt de volgende gele kaart en welke speler scoort het volgende doelpunt.

Ook is het mogelijk om al afgesloten weddenschappen aan te passen om zo de kans op winst te vergroten.

[quote_box_left]Tips voor live wedden op het WK
1. Start klein
Ben je beginner zorg dan dat je weddenschappen klein zijn. Zo houdt je het leergeld in de hand.

2. Houdt het resultaat bij
Houdt per wedstrijd bij wat je wint en verliest en ook met welke soort weddenschappen je wint of verliest.Zo krijg je snel door waar je sterke en zwakke punten liggen.

3. Vergeet pre-play niet
De pre-play marges zijn hoger dan die van het live wedden. Weet je zeker wie er gaar winnen zet dan voor de wedstrijd in.

4. Handel snel
Live wedden is zeer dynamisch. Na bijvoorbeeld een penalty kunnen de quotes snel dalen of stijgen. Dit gaat in een paar stappen. Handel voordat de quote op het laagste of hoogste punt staat.

5. Strategie bepalen
Doe dit vooraf. Bedenk bij welke tussenstand, of in welke minuut, of welke gebeurtenis (bijvoorbeeld een rode kaart) je gaat inzetten? En op welk team dan?

6. Beperk je verlies
Hanteer de stop-loss strategie als je op verlies staat. Staat jouw team op verlies sluit dan snel een weddenschap af op het andere team. Verlies lijdt je sowieso met deze strategie beperk je het verlies.

7. Blijf cool als het tegenzit
Wil je snel bankroet? Laat je dan opfokken om je verlies goed te maken. Blijf denken aan de lange termijn. Pak je overzicht er nog eens bij en kijk hoeveel je winst in totaal is. Geduld en discipline bepalen je succes.[/quote_box_left]

Hogere marges

De marges in het live wedden zijn vaak hoger dan die van de klassieke weddenschap. Dit komt omdat het risico ook wat hoger is. Daarom zijn zogenaamde ‘surebets’ (weddenschappen met een zekere winst) essentieel bij het live wedden.

Wat is verschil met klassiek sport wedden?

Er is een groot verschil tussen live wedden en het afsluiten van een klassieke weddenschap. Met live wedden kun je gedurende de wedstrijd beslissingen nemen en de weddenschap aanpassen. Een klassieke weddenschap wordt geplaatst vóórdat de wedstrijd begint, een live weddenschap wordt geplaatst tijdens een sport wedstrijd. Live wedden maakt het kijken naar sport extra spannend en kan grote winsten opleveren.

Live Streaming

De wedstrijden van het WK zenden sommige bookmakers uit via een live-stream. Belangrijk is om te weten dat er vaak een kleine vertraging in zit waardoor het je kan overkomen dat je op een gebeurtenis die op het moment dat je de weddenschap plaats als is voor gekomen.

Geschiedenis van het Live Wedden

Zoals met veel zaken rondom gokken ligt de oorsprong van het live wedden in het paardenrennen maar online kun je nu op vele sportevenementen live wedden, zoals bijvoorbeeld het WK. Online live wedden heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Tijdens het WK pakken de bookmakers groot uit met een enorm live wedden programma.