Home Wedden op Nederland – Uruguay. Nu met 70 euro instapbonus.

Wedden op Nederland – Uruguay. Nu met 70 euro instapbonus.

WE HEBBEN GEWONNEN 3-2

Unibet WK Wedden
Datum: 6 juli 2010, 20:30 uur
Wat: Halve Finale
Stad: Kaapstad
Stadion: Green Point
Capaciteit: 64.100
Onze voorspelling: 2-1

Quotes Nederland – Uruguay

Door: Bwin, Unibet, 888 sport
Nederland wint: 1,65
Uruguay wint: 3,50
Gelijkspel: 5,25

Historie Nederland – Uruguay

Nederland speelde 4 keer eerder tegen Uruguay. Nederland won slechts één keer. Uruguay won drie keer. De historie van deze interlands gaat terug tot de Olympische Spelen van 1924 in Parijs we verloren met 2-1. De volgende wedstrijd was ook op de Olympische Spelen. Die van 1928 in Amsterdam. Ook toen verloor Nederland 2-0.

Op het WK in 1974 won Nederland van Uruguay 2-0 (twee doelpunten van Johnny Rep). De volgende wedstrijd tegen Uruguay was op het mini WK in 1980. Dit toernooi (in Monte Video, Uruguay) werd gehouden ter ere van het 50 jarig bestaan WK voetbal. Nederland verloor met 2-0.

Wedden op Nederland – Uruguay. Claim die bonus!

Voorspelling Nederland – Uruguay

Als we afgaan op de geschiedenis is Nederland niet de favoriet. De onderlinge resultaten zijn in het voordeel van Uruguay. Ook tijdens dit WK speelde de ploeg van coach Oscar Tabarez goed. Het versloeg Ghana in de kwart finale. Nederland gaat het lastig krijgen maar toch denken wij dat we gaan winnen met 2-1.

Nederland gaat het moeilijk krijgen. Alle hens aan dek voor deze wedstrijd. Toch verwachten we dat Nederland gaat winnen met 2-1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in