Home Nederlands elftal Beckenbauer hoopt op finale Nederland duitsland

Beckenbauer hoopt op finale Nederland duitsland

0

De Duitse voormalig topvoetballer Franz Beckenbauer verheugt zich al op een finale tegen Nederland. “Dit is een van de beste affiches die een voetbalfan zich kan wensen voor een finale, na een spannend toernooi. Duitsland heeft vooral gewonnen met hun ‘Nederlandse’ spel, terwijl Nederland het vooral moest hebben van een Duitse winnaarsmentaliteit.”

Unibet WK Wedden

De Duitsers in de groepfase

Duitsland wist de groepsfase redelijk eenvoudig te overleven ondanks het verlies tegen Servië. Er leek een flinke kink in de kabel gekomen te zijn na het sprankelende voetbal wat eerder tegen Australië op de mat werd gelegd. Tegen Ghana was het daarna nog een krappe zege, maar daarna gingen de Duitsers weer los als in de eerste wedstrijd.

Natuurlijk werd Engeland een doelpunt onthouden door de kapitale arbitraire fout, maar de Duitsers wisten maar liefst vier keer te scoren in de achtste finale. De kwartfinale ging nog beter met opnieuw vier doelpunten, maar nu zonder tegendoelpunt. Het sterk geachte Argentinië werd zonder problemen aan de kant geschoven waardoor Duitsland inmiddels is gevorderd tot de halve finale tegen Spanje.

Nederland: minder mooi, wel effectief

Nederland heeft nog weinig sprankelend voetbal laten zien op de tweede helft tegen Brazilië na. Zowel in de groepsfase als in de wedstrijden die daarop volgden werd er verder eigenlijk weinig laten zien. Nederland speelt saai, maar wel zeer degelijk. Een wedstrijd duurt negentig minuten en aan het eind heeft Nederland er meer gescoord dan de tegenstander, dat lijkt een beetje het idee van Nederland op dit toernooi.

We hebben ons hiermee de Duitse speelstijl heel aardig eigen gemaakt. Een finale tussen Nederland en Duitsland lijkt daarom ook het mooiste voor Nederland. Menig voetballiefhebber kan zich nog wel wat oude wedstrijden herinneren waarin de Duitsers uiteindelijk de beste bleken. Een doelpunt in de laatste minuut na een oersaaie wedstrijd, er lijkt geen Nederlander te zijn die daar uiteindelijk mee zal zitten.

Update: Jammer voor Beckenbauer het wordt Nederland Spanje

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in