Home Nederlands elftal Denemarken is te doen!

Denemarken is te doen!

0

Aanstaande maandag is het zover. Nederland zal de eerste wedstrijd van dit WK spelen tegen Denemarken.

Start toernooi. Zuid Afrika – Mexico.

Vandaag gaat het toernooi van start met de wedstrijd van Zuid-Afrika tegen Mexico. Mexico staat voor een enorme opgave. Zuid-Afrika voetbalt zeker niet slecht en de statistieken bieden daarnaast maar weinig hoop. In de historie van het WK is het namelijk nog nooit voorgekomen dat het gastlast de openingswedstrijd verloor.

Een gelijkspel lijkt daarmee het beste wat Mexico kan bereiken, al liet deze ploeg in de oefenwedstrijd tegen Nederland natuurlijk zien heel aardig te kunnen voetballen en een goede veerkracht te hebben in de tweede helft.

Denemarken, niet geheel ongeschonden

Denemarken moet aanstaande maandag hun spits missen. Nicklas Bendtner, de spits van Arsenal, heeft een liesblessure en is hier niet op tijd van hersteld. Het is nog niet duidelijk of het wel mogelijk is de spits in te zetten in de tweede en derde wedstrijd van de poulefase, maar Nederland hoeft in ieder geval niet voor hem te vrezen.

Dit is natuurlijk goed nieuws voor Oranje, dat in de laatste wedstrijden toch redelijk makkelijk doelpunten tegen kreeg. Tegen Mexico gebeurde dit in een tweede helft die totaal verregende en daarmee misschien niet erg representatief was voor een wedstrijd in het veelal zonnige Zuid-Afrika, maar ook Ghana en Hongarije wisten hun goaltje te maken.

In beide wedstrijden wist Nederland hier gelukkig goed mee om te gaan, maar Denemarken is toch een andere ploeg. Het is een ploeg die een wat grotere historie heeft op eerdere WK-toernooien dan Ghana en Hongarije wat het wel eens lastiger kan maken.

Aan de andere kant draait Oranje geweldig en hebben ze op hoogte geoefend. Dit is hoe dan ook een voordeel ten opzichte van de Denen die hun voorbereiding op zeeniveau afwerkten. Het lijkt hiermee maandag helemaal goed te komen, Nederland zal Denemarken verslaan.

Meer: Nederland – Denemarken

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in