Home Nederlands elftal Nederland in finale WK 2010 Zuid Afrika.

Nederland in finale WK 2010 Zuid Afrika.

0

Pfff… wat een wedstrijd. 3-2. Wat een ontknoping. Wat een goal van van Bronckhorst. Voor het eerst sinds 32 jaar staan we weer in een finale van een wereldkampioenschap voetbal. Ge-weldig.

WK finale 2010

Onze voorspelling is dat we de Duitsers gaan treffen op de laatste speeldag van het WK in Zuid Afrika. De ploeg van bundescoach Loew speelt het hele WK al goed tot zeer goed.

De Finale van het WK 2010 wordt live over de hele wereld uitgezonden. 141 landen hebben zich bij de FIFA gemeld voor de uitzendrechten. De verwachting is dat 1,5 miljard mensen live zondag aanstaande zullen kijken.

WK finale 1978

Deze werd gespeeld op 25 juni 1978 in het Estadio Monumental in Buenos Aires, ook wel bekend als het River Plate-stadion, met ongeveer 75.000 Argentinië gezinde toeschouwers. De wedstrijd begon te laat omdat er problemen waren rondom het verband om de pols van René van de Kerkhof. Nederland verloor uiteindelijk met 1-3 na een lange uitputtende verlenging.

WK Finale 1974

We gaan het moeilijk krijgen maar wat zou het mooi zijn als we revanche kunnen nemen op het verlies in 1974. Ook in die finale gebeurde vooraf iets geks. Iets dat misschien de Nederlanders ontregelde.

Bij de aftrap kwam de Britse scheidsrechter Jack Taylor erachter dat er nog geen cornervlaggen waren geplaatst. Met het schaamrood op de kaken regelde hij dat deze alsnog werden neergezet waarna de Nederlanders konden aftrappen. Misschien dat dit de concentratie heeft aangetast.

Wedden op de WK Finale

Wedden op sport is leuk en spannend. Voor de finale zijn er allerlei leuke weddenschappen af te sluiten. Wat dacht je van: Welk team krijgt als eerste een bal op de eigen lat. Of: Is het rugnummer van de eerst scorende speler even of oneven. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om op de uitslag te wedden. Probeer het eens het is leuk.

Wedden en betalen met Ideal

Het gemak van betalen met Ideal. Veiligheid gegarandeerd en gemakkelijk. Wedden met Ideal kan bij: Bwin, Unibet en 888sport.
Wedden maar niet met Ideal kan ook bij: Betsson en Bet at Home.

Alle aanbieders hebben hun eigen wk acties. Vaak hoge kortingen. En je geld terug als je verliest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in