Home Nederlands elftal Stijn Schaars hoopt op WK in Brazilië

Stijn Schaars hoopt op WK in Brazilië

0
Stijn Schaars hoopt op WK in Brazilië
Wedden op het WK in Brazilië

Stijn Schaars hoopt stiekem op een kans op het WK in Brazilië, nu hij er weer steeds beter in slaagt om zich in Nederland in de kijker te spelen. Hij maakte de overstap naar PSV en komt daardoor weer meer aan spelen toe. Bovendien slaagt hij er steeds meer in de leidende rol te spelen waar we hem van kennen. Wat dat betreft maakt ook hij kans om aan het eind van dit seizoen mee af te reizen naar Brazilië en daar met Oranje een gooi naar de titel te doen.

Goede spel bij PSV

Het is vooral zijn goede spel bij PSV dat ervoor zorgt dat de berichten rondom Stijn Schaars de laatste tijd weer positiever worden. We waren hem eigenlijk al een beetje vergeten, terwijl hij nog veel toe te voegen heeft aan ieder team waarin hij speelt.

Het is wat dat betreft niet vreemd dat ook Schaars zelf het idee heeft dat hij langzaam weer meer in beeld begint te komen. Nu hij een hoger niveau haalt bij PSV komt het volgens hem zelf ook steeds dichterbij dat Louis van Gaal niet meer om hem heen kan.

In dienst van anderen

Stijn Schaars weet daarnaast als geen ander dat het niveau binnen het Nederlands Elftal nog een stuk hoger ligt dan bij PSV. Het is volgens hem van groot belang om voldoende in dienst van anderen te spelen, met name omdat de individuele kwaliteit van de overige spelers in Oranje een stuk groter is.

Hij is echter van mening dat dit hem goed ligt en dat hij er daarmee uitstekend voor kan zorgen dat hij van toegevoegde waarde is. We zullen af moeten wachten of Van Gaal er hetzelfde over denkt, of dat hij gebruik wil maken van een nieuwe generatie spelers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in