Home Nederlands elftal Van Ginkel en Vorm hopen op WK voetbal 2014

Van Ginkel en Vorm hopen op WK voetbal 2014

0
Van Ginkel en Vorm hopen op WK voetbal 2014
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Het zijn misschien niet de eerste spelers waaraan je denkt als je de opstelling van Oranje moet maken voor de openingswedstrijd voor het WK voetbal 2014, maar Van Ginkel en Krul hopen desondanks wel op een plekje in de selectie van Van Gaal.

Marco van Ginkel is hersteld

Marco van Ginkel (21) is inmiddels bijna hersteld aan zijn gescheurde kruisband en heeft vorige week voor het eerst weer meegetraind met de selectie van Chelsea en hield daar een goed gevoel aan over. Wanneer hij echter weer negentig minuten kan maken op het veld durft de middenvelder echter niet te zeggen.’’ Mijn doel is eerst wedstrijdfit te worden en dan zal ik mijn rentree bij de beloften maken. Of dat al in de maand maart of april kan, weet ik echt nog niet.’’ liet de oud-speler van Vitesse weten.

Naast zijn doel om zo snel mogelijk het blauwe shirt van The Blues aan te mogen trekken, wil hij natuurlijk ook weer in de picture komen bij Oranje. Voor zijn vervelende blessure behoorde Van Ginkel immers tot de selectie van Van Gaal.

Desondanks schat hij zijn kansen op een WK deelname laag in. “Dat WK zou een bonus zijn, mijn eerste doel is om fit te worden en bij Chelsea wedstrijden met de beloften te spelen. Als dat op korte termijn zou lukken, dan weet je nooit waartoe dat nog kan leiden. Ik moet ook nog in topvorm raken en dat heeft als je zo lang langs de kant hebt gestaan even tijd nodig.”, aldus Van Ginkel.

Michel Vorm gokt op basis plaats

Voor een andere Nederlander die actief is in de Premier League is de kans een stuk groter dat hij mee zal gaan naar Brazilië. Michel Vorm, doelman bij Swansea City, gokt zelfs op een basisplaats in de eerste wedstrijd van Oranje. Hij gaat er vanuit dat zijn ervaring in Zuid-Afrika als reservedoelman zeker in zijn voordeel werkt. “Al was dat wel een totaal andere situatie. Inmiddels heb ik al de nodige interlands achter mijn naam staan. Als ik het dus goed blijf doen bij Swansea, denk ik kans te maken op een basisplaats in Brazilië.” liet Vorm weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in