Home Nederlands elftal WK Finale kleurt nu al oranje!

WK Finale kleurt nu al oranje!

0

Tot nu toe heeft het Nederlands Elftal niet mogen klagen als het op de support aankwam. Zowel in de groepsfase als in de eerder gespeelde finales waren er enorme massa’s oranje-gekleurde supporters te bewonderen die het team van Bert van Marwijk naar de overwinning schreeuwde.

Zo woonden ongeveer 20.000 supporters van het Nederlands Elftal de wedstrijd tegen Slowakije bij, voor een plaats in de kwartfinale tegen Brazilië. Sindsdien is het helemaal een gekkenhuis en komt zelfs de verkoop van de kaarten voor de finale nu goed op gang.

Onverwacht veel supporters

Van tevoren werd er nog gerekend op een kleiner Oranje legioen dan dat we doorgaans zien. De kaartverkoop wilde niet vlotten, mede vanwege de hoge prijzen voor de vlucht naar Zuid-Afrika. Enkele grote fans die tegelijkertijd uitkeken naar een reisje naar bijvoorbeeld Kaapstad waagde het erop en schaften een ticket aan.

De fanatiekelingen die een kaartje voor de kwartfinale tegen Brazilië, de halve finale tegen Uruguay of zelfs de finale van aanstaande zondag hebben bemachtigd kunnen hun geluk nu niet op.

Last minute naar Zuid Afrika

De reisbureaus sprongen hier na de vorige wedstrijd al slim op in door last-minutes te regelen richting Zuid-Afrika voor de halve finale.

Iedereen die er tijdens die finale bij wil zijn kan daarom het beste maar direct na het laatste fluitsignaal naar het online reisbureau sprinten om een van de laatste mogelijkheden te grijpen om Onze Jongens in de finale te zien schitteren.

20.000 Nederlanders naar de finale?

Volgens de KNVB zijn er op dit moment 8.000 finale kaarten in Nederlandse handen. Hiervan zijn er 2.500 via het officiële circuit verkocht, maar ook al 5.500 via bijvoorbeeld toernooisponsors. Daarnaast zijn er heel veel Brazilianen die min of meer op de finale hadden gerekend en nu graag hun kaartje verkopen.

Onze reporter in Zuid Afrika meldt dat er veel zwarte handel in finale kaarten is. Velen daarvan worden verkocht aan Nederlanders die nu voor de halve finale aanwezig zijn.

Aangezien er nog eens 40.000 Nederlands in Kaapstad en omgeving wonen zal zowel de halve finale als de finale waarschijnlijk weer één groot Oranjefeest worden.

Wed nu op: Nederland Uruguay

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in