Home Nederlands elftal Wordt het Nederland Brazilië of Nederland Chili?

Wordt het Nederland Brazilië of Nederland Chili?

0

Update: WE HEBBEN GEWONNEN VAN SLOWAKIJE 2-1. Ga nu naar Nederland – Brazilië.

Morgen speelt Nederland tegen Slowakije in de achtste finale. De winnaar van dit duel speelt tegen tegen de winnaar van Brazilië tegen Chili.

Speel Betsson

Laten we hypothetisch gezien eens aannemen dat Nederland van Slowakije wint en in de kwartfinales staat. Dan wordt het eens tijd om te kijken hoe onze aanstaande tegenstanders zijn.

Nederland Brazilië

Tegen Brazilie hebben we al 10 keer gespeeld. De statistieken zijn in het nadeel van Nederland. 4 keer verlies, vier keer gelijk en twee keer gewonnen. Moeilijk dus. De laatste overwinning is van 1974.

De laatste keer dat Nederland tegen Brazilië speelde was op 9 oktober 1999. Een vriendschappelijke wedstrijd in de Arena in Amsterdam die eindigde in 2-2.

Nederland Chili

Je vraagt je af of Nederland ooit weleens tegen het relatief onbekende Chili heeft gespeeld. Het antwoord is ja maar we moeten ver terug in de tijd. De enige Nederland Chili werd gespeeld op de Olympische Spelen in Amsterdam in 1928. Het werd 2-2.

Omdat er toch een ploeg moest winnen om door te gaan in het tournooi werd er geloot(!). Nederland (hoe wonderlijk met het OS in Amsterdam) won de loting.

Nu inzetten: Wedden op Nederland Slowakije

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in