Home Nederlands elftal Wordt het Nederland Ghana of Nederland Uruguay?

Wordt het Nederland Ghana of Nederland Uruguay?

0

Vrijdag speelt Nederland tegen Brazilië. Natuurlijk zijn de kanaries favoriet. De kans dat Nederland naar de halve finale gaat is niet heel groot. Maar even voor het gevoel, even voor de hypothese. Stel dat Nederland wint van Brazilië (2-1, twee doelpunten Robben en een penalty door Maicon) dan speelt Nederland daarna tegen de winnaar van Uruguay Ghana.

Nederland Ghana

Nederland en Ghana speelde twee keer eerder tegen elkaar. Eén keer won Nederland en één keer speelde we gelijk. De laatste keer was onlangs (1 juni 2010). Nederland speelde Ghana helemaal van de mat. Het werd 4-1 met doelpunten van Kuyt, v.d. Vaart, Sneijder en van Persie.

Nederland Uruguay

Nederland en Uruguay speelde vier keer tegen elkaar. Nederland won slechts één keer. Uruguay won de andere drie wedstrijden. De laatste keer dat we tegen Uruguay speelden was op het mini WK in 1980. Dit Wk werd gehouden ter ere van het 50 jarige bestaan van het WK voetbal.

Het werd gehouden in Monte Video, Uruguay van 30 december 1980 tot 10 januari 1981. De finale van dit mini WK ging tussen Uruguay en Brazilië. Uruguay won met 2-1.

Nu inzetten op: Nederland Brazilie

Wil je ook wedden op het WK?

   Unibet – Ontvang 50 euro bonus.
   888 sport – Ontvang 70 euro bonus.
   Bwin – Ontvang 50 euro bonus.
   Betsson – Ontvang 50% korting op eerste inleg.
   Bet at Home – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in