Home Uncategorized België start Nations League met uitwedstrijd tegen IJsland

België start Nations League met uitwedstrijd tegen IJsland

0

Nations League 2018. Het Nederlands Elftal kwam afgelopen zondag al in actie, maar voor België start op dinsdag 11 september de Nations League. Om 20.45 uur nemen de ‘Rode Duivels’ het op tegen IJsland.

Tegenstander IJsland is dit weekend al begonnen met de nieuwe landencompetitie. Op bezoek bij Zwitserland tegen de ‘Vikings’ een genadeloos pak slaag: 6-0. Toby Alderweireld was, net als zijn teamgenoten, verrast door deze uitslag. “Ze hadden misschien gewoon een off day”, sprak de oud-Ajacied.

Alderweireld ziet de wedstrijden van de Nations League niet als veredelde oefenpartijen. “We toonden het in Schotland al: iedereen is hongerig naar meer. We willen na het WK nog verbeteren als ploeg. Voor deze generatie mag niet bij één goed WK blijven. We hebben nu een uitgelezen kans om ons nog eens te tonen.”

Hazard is in grootse vorm

Bondscoach Martinez heeft zin in de Nations League en is vooral erg blij met het spel van sterspeler Eden Hazard. De middenvelder van Chelsea was de grote uitblinker tijdens het afgelopen WK en maakt ook nu een hongerige indruk.

“Elke wedstrijd lijkt nu belangrijk voor hem en hij toont zich een uitstekende leider. In 26 wedstrijden was hij nu betrokken bij  26 goals. Dat is heel consistent. Het is leuk om hem nu zo bij de nationale ploeg te zien”, aldus Martinez.

“Of we dromen van de trofee in de Nations League? We willen het echt wedstrijd per wedstrijd bekijken. We willen gewoon zo goed mogelijk zijn en de groepswinst pakken. Deze competitie had het internationale voetbal nodig.”

Programma Nations League vandaag

20.45 uur: IJsland – België
20.45 uur: Spanje – Kroatië
20.45 uur: Bosnië – Oostenrijk
20.45 uur: Finland – Estland
20.45 uur: Hongarije – Griekenland
20.45 uur: Moldavië – Wit-Rusland
20.45 uur: San Marino – Luxemburg

Wedden op Nations League

Bij diverse bookmakers is het mogelijk om te wedden op de Nations League. Bookmaker Mr Green biedt bijvoorbeeld een odd van @1.29 op een zege van België. Een eerste overwinning van IJsland is goed voor een notering van @9.50. Wij verwachten dat de Belgen aan het langste eind trekken en wel met 0-3 @8.00. De eerste treffer van de avond zal gemaakt worden door Eden Hazard @5.75.