Wie wint het WK voetbal 2018

MrGreen
MrGreen – Outright winner
1. Frankrijk 1.48
2. Kroatië 2.75

€ 50 Welkomstbonus

Na de halve finales hebben de bookmakers opnieuw hun positie bepaald. Het gaat nog tussen Frankrijk en Kroatië. De bookmakers hebben een duidelijke voorkeur.

Het wereldkampioenschap van 2018 in Rusland is al een poosje gaande. Iedereen die er een beetje toe doet in het voetbalwereldje (en zelfs een enkele paragnost) heeft al een voorspelling gemaakt en alweer bijgesteld, en ook de bookmakers hebben hun voorspellingen klaar. De eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld en we kunnen wel stellen dat de favorieten niet goed hebben gepresteerd. Dit heeft direct zijn weerslag op de quoteringen van  de bookmakers.

Wie wint het WK volgens de bookmakers

De bookies weten het al een poosje en het zal ook niet verrassen, Duitsland maakt de meeste kans om het WK te winnen. Brazilië volgt op een tweede plek en Frankrijk en Spanje staan ex aequo op plek drie.

Bookmakers noemen deze weddenschap ‘outright winner’ dit laat zich in het Nederlands vertalen als  ‘totaal winnaar’.

Hieronder vind je per bookmaker hoe het zit met de ‘outright winner’. Schrijf je via onze site in en geniet van de hoogste welkomstbonus.

VOORSPELLINGEN BOOKMAKERS WK 2018

William Hill
William Hill – Outright winner
1. Frankrijk 1.50
2. Kroatië 2.80

€ 30 Welkomstbonus

Bwin
Bwin – Outright winner
1. Frankrijk 1.50
2. Kroatië 2.75

€ 50 welkomstbonus

Bet-at-home
Bet-at-home – Outright winner
1. Frankrijk 1.45
2. Kroatië 2.80

50% bonus op eerste storting

Betway
BetWay – Outright winner
1. Frankrijk 1.50
2. Kroatië 2.75

Tot € 100 welkomstbonus

Betsson
Betsson – Outright winner
1. Frankrijk 1.50
2. Kroatië 2.75

100% welkomstbonus

De groepshoofden

De groepshoofden zijn voor:

 • Groep A: Rusland
 • Groep B: Portugal
 • Groep C: Frankrijk
 • Groep D: Argentinië
 • Groep E: Brazilië
 • Groep F: Duitsland
 • Groep G: België
 • Groep H: Polen

Aan de hand van de loting kunnen we stellen dat Duitsland een lastige groep treft met Zweden en Mexico. België treft het dan een stuk meer. Met Engeland, Panama en Tunesië kun je spreken van een gemakkelijke groep. Ook Frankrijk maakt op basis van de loting een goede kans, zij zitten in een groep met Australië, Peru en Denemarken.

WK 2018 Weddenschappen

Eigenlijk gaat een WK voorspelling doen vaak verder dan alleen het voorspellen van de toernooiwinnaar of de uitslag van een wedstrijd. In zichzelf zijn dat natuurlijk uitstekende weddenschappen en kun je er goed mee verdienen, maar kijk ook eens naar de wed mogelijkheden als Asian Handicaps, wedden op combinaties en inzetten op over/under. Dit soort weddenschappen hebben een hoger risico, maar zijn ook een stuk spannender en leveren meer op.

Hier onder 3 alternatieve strategieën voor wedden op het WK voetbal.

 1. De handicap bet kun je bijvoorbeeld goed gebruiken als de kemphanen in een wedstrijd ongelijk van niveau zijn en er een duidelijke favoriet is. Als je een virtuele voorsprong geeft aan één van de twee partijen krijg je hogere noteringen.
 2. Als er voor een wedstrijd nog veel op het spel staat dan weet je dat er flink verdedigt gaat worden. Kijk dan ook eens naar de odds op ‘minder dan 1.5 goals’ bijvoorbeeld. Dat soort weddenschappen kunnen erg winstgevend zijn.
 3. Teams die gaan voor alles of niets maken vaak veel overtredingen en lopen dus ook vaak tegen kaarten aan. Een gokje wagen op dat de volgende kaart voor het team met rauwdouwers is kan heel goed uitpakken.

Aanbiedingen van bookies voor het WK

Wij hebben de beste en meest betrouwbare bookmakers voor je geselecteerd. Hierboven onze favorieten.

Voorspellen en winnen

Wie een gokje waagt rondom het WK voetbal, kan leuke prijzen winnen. Dan komt het handig uit als je enige kennis van voetbal hebt. Je moet namelijk gaan voorspellin hoe het verloop van het toernooi zou kunnen gaan.

Wie, wint van wie en wat is het verschil in doelpunten? Welk team wordt groepswinnaar en wie nummer twee. Zet ook eens in op de vraag wie topscorer van het toernooi wordt. Hoe meer goede voorspellingen, hoe hoger je winst.