Home Wie wint het WK voetbal in 2022?

Wie wint het WK voetbal in 2022?

Wie wint het WK voetbal 2022?

Het wereldkampioenschap voetbal van 2022 in Quatar start op 21 november 2022. Iedereen die er een beetje toe doet in het voetbalwereldje (en zelfs een enkele paragnost) heeft al een voorspelling gemaakt en alweer bijgesteld, en ook de bookmakers hebben hun voorspellingen klaar.

Hieronder vind je voorspellingen, historie, bookies en uitleg over van welk land gedacht wordt dat ze het wereldkampioenschap voetbal gaan winnen.

Historie WK voetbal voorspellingen

Het afgelopen toernooi (2108) was Duitsland samen met Brazilië dé favoriet. Uiteindelijk werd Frankrijk wereldkampioen, met Kroatië als medefinalist. Dat geeft maar weer eens aan dat voorspellingen niet altijd uitkomen.

Duitsland bakte er dat toernooi in de eerste groepswedstrijd echter niets van en kelderde bij de bookmakers direct naar een vierde plaats. Bovenaan stond nog steeds Brazilië, maar ook de zuid amerikanen wisten de eerste WK wedstrijd in 2018 niet te winnen. Een gelijkspel tegen Zwitserland.

Tijdens het inzetten op een favoriet, outright winner in bookie jargon, is het dus opportuun om een gevaarlijke outsider mee te nemen in je overwegingen.

Wie wint het WK volgens de bookmakers

We durven voor 2022 de voorspelling wel aan dat de bookies Brazilië als eerste tippen om het WK te winnen. Duitsland staat van oudsher in de top vijf samen met Frankrijk en Spanje. Nederland zal ergens in de top 10 staan.

Bookmakers noemen deze weddenschap ‘outright winner’ dit laat zich in het Nederlands vertalen als ’totaal winnaar’.

Hieronder vind je per bookmaker hoe het zit met de ‘outright winner’. Schrijf je via onze site in en geniet van de hoogste welkomstbonus.

VOORSPELLINGEN BOOKMAKERS WK 2022

William Hill
William Hill – Outright winner
1. Brazilië
2. Engeland
3. Frankrijk

€ 30 Welkomstbonus

Bet-at-home
Bet-at-home – Outright winner
1. Brazilië
2. Frankrijk
3. Engeland

50% bonus op eerste storting

Betway
BetWay – Outright winner
1. Brazilië
2. Engeland
3. Spanje

Tot € 100 welkomstbonus

De paragnosten over het WK

Ook mensen die vanuit de hogere machten informatie door krijgen denken te weten wie het WK 2022 gaat winnen. De nederlandse paragnost Thomas Woolthuis voorspelt dat Oranje ver gaat komen tijdens het toernooi, maar winnen zit er niet in. “Oranje wordt in Qatar geen kampioen, nee.”

Woolthuis voorspelt dat een Zuid-Amerikaans land met de cup staat te zwaaien in december. Mogelijk Argentinië of Brazilië.
Hij voorspelt wel dat Nederland de finale gaat bereiken. “Waarschijnlijk komt Nederland met de hakken over de sloot in de finale, maar daar is dan ook alles mee gezegd.” Laten we het niet hopen want dat betekend dat Oranje voor de vierde keer een WK finale gaat verliezen.

Ook Tarotkaarten lezer Ella Pierot heeft weinig vertrouwen in de winst voor het Nederlands elftal dit WK. “Dit is overduidelijk. Kijk maar naar deze kaart, daar wordt een koordje doorgesneden. Dat is geen goed teken. Oranje gaar er behoorlijk mee de diepte in.”

WK 2022 Weddenschappen

Eigenlijk gaat een WK voorspelling doen vaak verder dan alleen het voorspellen van de toernooiwinnaar of de uitslag van een wedstrijd. In zichzelf zijn dat natuurlijk uitstekende weddenschappen en kun je er goed mee verdienen, maar kijk ook eens naar de wed mogelijkheden als Asian Handicaps, wedden op combinaties en inzetten op over/under. Dit soort weddenschappen hebben een hoger risico, maar zijn ook een stuk spannender en leveren meer op.

Hier onder 3 alternatieve strategieën voor wedden op het WK voetbal.

  1. De handicap bet kun je bijvoorbeeld goed gebruiken als de kemphanen in een wedstrijd ongelijk van niveau zijn en er een duidelijke favoriet is. Als je een virtuele voorsprong geeft aan één van de twee partijen krijg je hogere noteringen.
  2. Als er voor een wedstrijd nog veel op het spel staat dan weet je dat er flink verdedigt gaat worden. Kijk dan ook eens naar de odds op ‘minder dan 1.5 goals’ bijvoorbeeld. Dat soort weddenschappen kunnen erg winstgevend zijn.
  3. Teams die gaan voor alles of niets maken vaak veel overtredingen en lopen dus ook vaak tegen kaarten aan. Een gokje wagen op dat de volgende kaart voor het team met rauwdouwers is kan heel goed uitpakken.

Aanbiedingen van bookies voor het WK

Wij hebben de beste en meest betrouwbare bookmakers voor je geselecteerd. Hierboven onze favorieten.

Voorspellen en winnen

Wie een gokje waagt rondom het WK voetbal, kan leuke prijzen winnen. Dan komt het handig uit als je enige kennis van voetbal hebt. Je moet namelijk gaan voorspellin hoe het verloop van het toernooi zou kunnen gaan.

Wie, wint van wie en wat is het verschil in doelpunten? Welk team wordt groepswinnaar en wie nummer twee. Zet ook eens in op de vraag wie topscorer van het toernooi wordt. Hoe meer goede voorspellingen, hoe hoger je winst.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in