Home WK Nieuws Australie – Nederland: Ontspannen Oranje klaar voor Australië

Australie – Nederland: Ontspannen Oranje klaar voor Australië

0
Australie – Nederland: Ontspannen Oranje klaar voor Australië
Wedden op België tegen Algerije met Unibet

Het besef dat er op het WK voetbal 2014 veel meer voor Oranje te halen is dan vooraf werd voorspeld lijkt steeds groter te worden bij het Nederlandse selectie.

Mocht Oranje namelijk winnen van Australiërs, dan is een uitschakeling in de groepsfase bijna onmogelijk. Het vizier zal dan ook op scherp staan bij de Nederlanders, want zoals gezegd gloort er hoop op iets moois binnen de selectie. “Als wij zo doorgaan, dan kunnen er mooie dingen gebeuren. Dit was een prachtige wedstrijd, maar wel pas een wedstrijd.’’, aldus De Guzman na afloop van de wedstrijd tegen Spanje.

Met name op het gebied van fysieke gesteldheid blonk Oranje uit in het duel met de regerend wereldkampioen. ‘’ Je zag dat wij in de tweede helft nog konden blijven gaan en Spanje eigenlijk niet meer, die zaten er doorheen. Daar hebben we ook keihard voor getraind de afgelopen weken. Maar 5-1 was voor ons ook een verrassing, hoor.’’, liet Sneijder weten na de training op zondagochtend.

Weerzien Eredivisie-spelers in duel Australie – Nederland

Voor alle Eredivisie-spelers die de selectie van Nederland rijk is, betekent het duel tegen de Australiërs ook het weerzien met Davidson (Heracles Almelo) en Oar (FC Utrecht). Beide spelers stonden tegen Chili in de basis en bestreken in de wedstrijd de volledig linkerflank van hun land.

Voor vanavond betekent dit dat Davidson moet gaan afrekenen met Robben, terwijl Oar met name een opkomende Janmaat op zal gaan vangen. Geen gemakkelijke taken, maar bij Australië is de hoop op een goede afloop in het duel tegen Oranje sowieso iets gedaald na de Nederlandse overwinning tegen Spanje.

“Onze doelen zijn niet veranderd, we willen ons meten met de allerbeste tegenstanders. Iedereen zegt dat onze groep de sterkste poule is en iedereen heeft wel gezien hoe goed Nederland heeft gespeeld. Het wordt een enorme uitdaging, maar daarom zijn we hier.” liet de Australische bondscoach Postecoglou weten.

Quotes Nederland – Australië

De noteringen bij de bookmakers zijn bekend. De bookies verwachten dat Nederland deze wedstrijd gaat winnen. Waag een gokje op deze wedstrijd om het nog een beetje spannend te maken.

Australië wintgelijkNederland wint
Unibet15.006.751.20
William Hill13.006.501.20
888sport15.006.751.20
Bwin10.507.001.20

Het duel tussen Nederland en Australië vangt vanavond om 18.00 uur aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in