Home WK Nieuws Belgische fans erg ontevreden over WK-camping in Brazilië

Belgische fans erg ontevreden over WK-camping in Brazilië

0
Belgische fans erg ontevreden over WK-camping in Brazilië
Wedden op Nederland tegen Spanje met Bwin

Het aantal toiletten en douches viel al tegen bij slechts 50 bezoekers van Devillage, de Belgische camping in Rio de Janeiro. Nu men er met 500 fans verblijft eisen de bezoekers massaal hun geld terug, uit grote ontevredenheid over de faciliteiten. Tijdens de eerste WK voetbal wedstrijden zag men het nog zonnig in en wilde de fans er nog het beste van maken. Na de wedstrijd tegen Algerije is het aantal bezoekers flink opgelopen en lijkt de sfeer te zijn gekanteld, naar een meer grimmige en boze.

Groeiende groep klagende fans

De groep met klagende Belgische supporters wordt steeds groter. Een groepje ontevreden fans verzamelde zich zelfs bij de receptie, om daar demonstratief hun koffer te pakken en na te roepen dat zij de rekening nog toe zouden sturen. Anderen probeerden met de verantwoordelijken te spreken, om naar een oplossing te zorgen.

€4.500 voor ondermaats verblijf

De fans geven vooral aan dat het op dit moment haast onmogelijk is om een ander onderkomen in Rio te vinden, waardoor zij ‘vast’ zitten op de camping en geen mogelijkheid tot uitwijken hebben. Gemiddeld heeft men €4.500 betaald voor de reis en sluit dat niet aan bij het ondermaatse sanitair, het gebrek aan wifi en stroom, geen beschikbare koffie en tal van andere problemen. Een aantal fans heeft aangegeven een claim in te gaan dienen bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Met name de ‘luxe tenten’ vallen volgens de Belgen erg tegen, aangezien de materialen van slechte kwaliteit zijn. Zij spreken eerder van een vluchtelingenkamp dan een luxe camping, waardoor het er voorlopig op lijkt dat de problemen niet snel opgelost zullen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in