Home WK Nieuws Betrek je vrouw bij het WK

Betrek je vrouw bij het WK

1

Voetbal wordt, ondanks de opkomst van het vrouwenspel, nog altijd gezien als een sport voor mannen. Vooral het samen kijken naar de mooiste wedstrijden van het jaar is vooral iets waar veel mannen bij elkaar komen onder het genot van een hapje en een drankje (lees: frituur en bier). Het Nederlandse modelabel SuperTrash en Bavaria vinden dat hier het komende WK maar eens verandering in moet komen. Ze hebben daarom de DutchyDess ontworpen, een sexy jurk waar de bierdrinkende man zijn vrouw graag in zal willen zien tijdens het kijken naar het optreden van de Oranje leeuwen.

Nederland dost zich uit

Dit sluit netjes aan bij de algehele traditie om je flink uit te dossen. Niet alleen de stadiongangers doen dit, maar ook voor de buis zitten we tegenwoordig paraat met al onze oranjespullen om het Nederlands elftal de optimale steun te geven. De afgelopen jaren was er eigenlijk nooit een uitgesproken accessoire voor vrouwen beschikbaar.

De meeste attributen richten zich vooral op de uitbundige en schreeuwerige mannen. Bavaria lijkt een slimme zet te doen door daar nu eindelijk eens verandering in te brengen. Het lijkt een stap waar veel vrouwen op gewacht hebben. Volgens Bavaria kunnen vrouwen nu dan ook ‘ eindelijk stijlvol naar het WK’.

Sexy Jurk? Geil!

Bijkomend voordeel is de ultieme wens van de man om de vrouwen in een sexy jurk te zien. Tijdens het kijken van de wedstrijden weten vrouwen zich vaak uitermate vervelend in de kamer te positioneren: tussen de mannen en de televisie. Het beeld (en wellicht de winnende goal) moeten missen door zo’n actie is het ergste wat je als man kan overkomen. Wanneer de vrouw in een mooie oranje jurk voorbij dartelt is het natuurlijk al een stuk minder vervelend.

Bavaria lijkt daarmee twee vliegen in een klap te slaan. De vrouw kan zich in het Oranje kleden zonder in te leveren aan stijl en de man kan genieten van zijn vrouw in een mooi jurk. Rolmodel voor deze actie is voetbalvrouw Sylvie van der Vaart en de jurk is voor iedereen te bestellen op de website van Bavaria.

FIFA en Bavaria, flinke zak geld?

Gisteren werd bekend dat de opgepakte Bavaria dames niet door Zuid Afrika worden vervolgd. Waar komt deze plotselinge versoepeling vandaan? Wij denken dat het biermerk uit Lieshout met een flinke zak geld heeft gezwaaid richting de FIFA. En zoals we allemaal weten is de FIFA gek op geld.

Op de valreep wedden op Nederland Kameroen?

Wil je ook wedden op het WK?

Unibet

    – Ontvang 50 euro bonus.

Bwin

    – Ontvang 50 euro bonus.

Betsson

    – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

Bet at Home

   – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in