Home WK Nieuws Bier, Leer en Rubber. Sex en voetbal in Zuid Afrika

Bier, Leer en Rubber. Sex en voetbal in Zuid Afrika

0

Vraag de gemiddelde Nederlandse man naar zij top 3 van favoriete bezigheden deze zomer en grote kans dat Bier, Voetbal en Seks voorkomen in dit rijtje.

Speel met 888sport
Nu is dat voor de thuisblijvers geen probleem. Biertje, voetbal kijken en seks met je eigen vrouw, dat is toch een garantie voor een mooie lange zomer. Voor de reislustige voetbalfan wordt het een ander verhaal. Eerdere grote sportevenementen hebben ons geleerd dat ook ver van huis de behoefte aan seks, al dan niet om te ontladen, erg groot is onder de mannelijke voetbalfans.

Onveilige seks in Zuid Afrika is Russische roulette

Nu is dat niet geheel zonder risico in Zuid Afrika. Sterker nog, zonder condoom komt sex wel erg dicht in de buurt van Russische roulette. In Zuid Afrika heeft 1 op de 5 mensen Aids of is HIV positief. Dat betekent dat bijna 6 miljoen Zuid Afrikanen besmet zijn met HIV.

Jaarlijks komen daar nu 500.000 mensen bij. En het percentage HIV geïnfecteerden onder prostituees is ongetwijfeld nog hoger. En net zoals elke andere beroepsgroep willen ook de dames van lichte zeden profiteren van het wereldkampioenschap voetbal.

Record aantal condooms

Dit risico is door de Zuid Afrikaanse regering niet onderschat. Er wordt een record aantal condooms verstrekt aan de plaatselijke bevolking en aan de voetbalfans tijdens het evenement. Zuid Afrika denkt maar liefst een miljard extra condooms nodig te hebben, voor de atleten, de 450.000 buitenlandse bezoekers en de feestende Zuid Afrikanen zelf. Bovendien verwacht Zuid Afrika een toestroom van 40.000 buitenlandse prostituees.

Radio 538 heeft hier handig op ingespeeld. Zij gaat deze zomer 10.000 gratis condooms uitdelen op de Oranje-campings. Dit is een druppel op een gloeiende plaat maar wel leuke publiciteit.

Condoom initiatief Zuid Afrika – Rape aXe

Het opmerkelijkste condoom-initiatief komt echter uit een heel andere hoek. Daar waar de meeste condooms toch ter voorkoming van zwangerschappen en verspreiding van ziekten worden gebruikt, heeft een Zuid Afrikaanse vrouwelijke arts een anti-verkrachting condoom ontworpen.

De zogenaamde “Rape-aXe” is een condoom dat vrouwen bij zichzelf in kunnen brengen. Aan de buitenkant is het condoom gewoon glad. Aan de binnenkant, daar waarin het mannelijk geslachtsdeel zich gaat bevinden, zitten echter weerhaken. Bij een verkrachting blijft dus het condoom aan de penis vastzitten. Het is bijna ondoenlijk om het condoom zonder hulp van een dokter te verwijderen. OUCH!

Mij persoonlijk lijkt het me nogal gevaarlijk..seks in Zuid Afrika, op welke manier dan ook. Maar het verbaasd me niets in een land waar gewoon een wandeling maken al levensgevaarlijk is.

Wil je ook wedden op het WK?

Unibet

    – Ontvang 50 euro bonus.

888 sport

    – Ontvang 70 euro bonus.

Betsson

    – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

Bet at Home

    – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

Bwin

   – Ontvang 50 euro bonus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in