Home WK Nieuws Björn Kuipers gaat opnieuw succesvol jaar tegemoet met WK in verschiet

Björn Kuipers gaat opnieuw succesvol jaar tegemoet met WK in verschiet

0
Björn Kuipers gaat opnieuw succesvol jaar tegemoet met WK in verschiet
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Het Nederlands Elftal plaatste zich al eerder voor het WK in Brazilië, maar ook Björn Kuipers is inmiddels zeker van een startbewijs. Hij mag als scheidsrechter aantreden en zorg er daarmee sinds 2002 weer voor het eerst voor dat er een Nederlander wedstrijden mag fluiten.

Vorig jaar won hij met zijn C1000 de prijs voor beste supermarkt binnen deze keten en met het WK in aantocht lijkt ook dit jaar weer prachtig te gaan worden. Uiteraard zal Kuipers zijn vaste assistenten meenemen, waardoor ook zij zich in Brazilië kunnen bewijzen.

Eerdere grote wedstrijden

Samen met zijn vaste assistenten floot Kuipers al een aantal andere grote wedstrijden, wat de FIFA heeft doen besluiten om de arbiter met zijn assistenten uit te nodigen voor het WK voetbal. Ze floten onder andere de halve finale van de Champions League, de finale van de Confederations Cup en de finale van de Europa League.

Dit zijn stuk voor stuk grote wedstrijden, die bovendien aan lijken te tonen dat Kuipers ook voor de belangrijke wedstrijden op het WK in aanmerking kan komen. Uiteraard is hij hierbij deels afhankelijk van de prestaties van het Nederlands Elftal, aangezien hij de wedstrijden van Oranje vanzelfsprekend niet zal fluiten.

Mooie wedstrijden

Kuipers hoopt zelf op een aantal mooie wedstrijden. Hij ziet het fluiten op het WK als het hoogst haalbare binnen een carriere van een scheidsrechter en ziet er dan ook enorm naar uit om in Brazilië aan de slag te gaan.

Voorlopig richt hij zijn vizier op de tweede helft van de competitie in Nederland en het Europese seizoen, maar daarna moet zijn zomervakantie nog even wachten. Hij kan zich dan richten op de wedstrijden met de grote sterren van de verschillende landen die aantreden op het WK voetbal in Brazilië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in