Home WK Nieuws Bookmaker ziet Brazilië als favoriet voor zege WK voetbal 2014

Bookmaker ziet Brazilië als favoriet voor zege WK voetbal 2014

0

Wil je graag wedden op het WK voetbal 2014in Brazilië? Dan is het verstandig om nu de voorspellingen van de bookmakers alvast in de gaten te houden, om bij mogelijke verschuivingen straks spekkoper te worden. Over een kleine maand gaat het WK voetbal in Brazilië van start. De verschillende bondscoaches sleutelen momenteel aan de teams en de opstellingen, maar de bookmakers denken al te weten wie er uiteindelijk met de zege vandoor zal gaan. Brazilië is de grote favoriet voor de zege in eigen land.

Vier favorieten

In totaal spreken de bookmakers van vier favorieten, zonder dat er ook nog maar een bal heeft gerold tijdens het toernooi. Het gaat allereerst om het thuisland Brazilië, dat een sterk team heeft en natuurlijk thuis kan spelen. Op de tweede plaats staat Argentinië, de eeuwige rivaal van het land.

Ook Argentinië speelt op het eigen continent en zou daardoor net wat meer moeten kunnen brengen. Vervolgens zijn het Duitsland en Spanje vanuit Europa die volgens de bookmakers een goede kans maken om zich op het toernooi uiteindelijk naar de finale te spelen.

Outsiders en Nederland

Daarnaast is er volgens de bookmakers sprake van een groep outsiders, waarvan België de grootste kanshebber is op een verrassend succes. Zij zijn sinds 2002 voor het eerst weer op een WK, maar hebben dit jaar een goed team. Vervolgens zijn het Frankrijk, Italië, Colombia en Uruguay die we volgens de bookmakers in de gaten moeten houden tijdens het wedden op het WK.

Nederland komt pas terug op de 10e plaats, wat aan lijkt te geven dat we niet erg veel kans maken. Dat neemt aan de andere kant natuurlijk niet weg dat Nederland eventueel in het toernooi zou kunnen groeien, waardoor het toch een prachtige zomer kan gaan worden.

Meer over: Wie wint het WK 2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in