Home WK Nieuws Bookmakers belonen Nederland met hoge notering.

Bookmakers belonen Nederland met hoge notering.

0
Bookmakers belonen Nederland met hoge notering.
Wedden op Nederland met Unibet

De wedstrijd tegen Spanje heeft Nederland goed gedaan. Oranje won met 1-5, wat natuurlijk een ongelofelijke uitslag is. Dit is ook bij de bookies niet onopgemerkt gebleven. Nederland is flink gestegen als kanshebber om als winnaar uit de bus te komen tijdens het WK in Braziliƫ.

Sentiment voor het toernooi

Voor het toernooi begon was het sentiment rond Oranje maar matig. In het land was weinig vertrouwen dat we uberhaupt de eerste ronde zouden overleven. Die stemmig werd door de bookmakers vertaald naar een notering van 1 tegen 30. Dit houdt in dat als Nederland het toernooi wint je 30 keer je inleg krijgt. Gemiddeld stond Nederland op een 10e plaats. Ruim onder Braziliƫ, Argentiniƫ en Duitsland.

Sentiment na de wedstrijd tegen Spanje

De wedstrijd tegen Spanje heeft de stemming rond het Nederlands Elftal helemaal omgekeerd. Na het weergaloze spel van Oranje hebben weer vertrouwen in een goede afloop van het toernooi. Ook de bookmakers hebben naar de wedstrijd gekeken en de noteringen aangepast. We staan nu gemiddeld vierde met een notering van 1 tegen 12. Dus zet je nu een euro in op de eindoverwinning en Nederland wordt wereldkampioen dan krijg je 12 euro terug.

De notering van Spanje is gezakt. Nu onder Nederland met een quote van 1 tegen 13.

Hier vind je alle noteringen van de belangrijkste bookmakers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in