Home WK Nieuws Brazilië moet opschieten voor de start van het WK

Brazilië moet opschieten voor de start van het WK

0
Brazilië moet opschieten voor de start van het WK
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Brazilië zal alle zeilen bij moeten zetten om de infrastructuur en stadions op orde te hebben zodra het WK voetbal in het land van start gaat. Op 12 juni speelt Brazilië de eerste wedstrijd tegen Kroatië, maar het land kan voorlopig nog niet op de lauweren rusten om hiervan te gaan genieten. Volgens Marc Bessems van de NOS wordt het voor het gastland een enorme klus om de deadline te halen, met name in de drie stadions waar de FIFA zich momenteel zorgen over maakt.

Dak van het stadion

In het stadion in Natal zijn bijvoorbeeld nog niet alle stoelen geplaatst en in twee van de stadions waar Nederland zal spelen loopt men achter op het schema voor de bouw. Het stadion van Sao Paulo kampt met problemen met het dak, dat nog niet af is. Het gaat bovendien niet lukken om het dak voor de eerste wedstrijd te plaatsen, waardoor de Brazilianen de deadline daar in ieder geval niet gaan halen. Ook Nederland zal hier later een wedstrijd spelen, de laatste in de groep. Nederland speelt daarnaast in Porto Alegre, waar met name rondom het stadion nog veel dient te gebeuren. Met name de wegen en vliegvelden zijn nog niet klaar.

Orde houden tijdens het WK

Bovendien zal Brazilië er alles aan moeten doen om ook tijdens het WK de orde te kunnen houden. De inwoners lieten vorig jaar tijdens de Confederations Cup al van zich horen en de kans is groot dat ze dat opnieuw zullen doen. Bovendien bestaat er ook binnen de organisatie van het toernooi onenigheid. Brazilië zal er alles aan moeten doen om het toernooi zo soepel mogelijk te laten verlopen en in het land dat voetbal zo omarmt voor een geweldig WK te gaan zorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in