Home WK Nieuws Brazilië speelt spijkerhard op WK in eigen land

Brazilië speelt spijkerhard op WK in eigen land

0
Brazilië speelt spijkerhard op WK in eigen land
Wedden op Nederland tegen Argentinië met Unibet

Brazilië staat bekend om het sambavoetbal, waarbij het ritme zorgt voor prachtige acties en de tegenstander haast verblindt met schoonheid. Hier is op dit moment weinig van over, aangezien het team van de Brazilianen juist het grootste aantal overtredingen nodig heeft gehad om tot de overwinningen te komen. De Zuid-Amerikanen spelen het hardst van allemaal, afgaand op het aantal overtredingen dat zij nodig hadden om de halve finale tegen Duitsland te kunnen bereiken. Met name de WK voetbal wedstrijd tegen Colombia leverde een groot aantal fluitsignalen van de scheidsrechter op.

96 overtredingen in 5 wedstrijden

De Goddelijke Kanaries kregen tot nu toe al 10 gele kaarten, iets waar alleen de uitgeschakelde landen Uruguay en Mexico bij in de buurt komen, met beiden 8 gele kaarten. De Brazilianen maakten in totaal 96 overtredingen, in de pas 5 wedstrijden die zij tot nu toe speelden. Nederland had tot nu toe 76 overtredingen nodig en staat daarmee op een vierde plaats. Bij deze cijfers zijn de overtredingen uit de wedstrijd tegen Costa Rica helaas nog niet opgeteld. De nummer twee op de ranglijst met het aantal overtredingen is Colombia, waar Brazilië in de kwartfinale tegen speelde.

Spijkerhard duel tegen Colombia

Met name de kwartfinale droeg bij aan het hoge aantal overtredingen van Brazilië. In het duel moest de scheidsrechter 54 keer fluiten om het spel stil te leggen, een record op dit WK voetbal. De Brazilianen gingen 31 keer in de fout, terwijl de Colombianen dat 24 keer deden. De beide landen kregen 2 gele kaarten, al hadden dat er veel meer kunnen zijn. Voor Thiago Silva betekende de gele kaart een schorsing voor de halve finale, hij zal er niet bij zijn op het moment dat Brazilië aanstaande dinsdag aantreedt tegen de Duitsers.

Komende wedstrijden

Halve Finales:
Brazilië tegen Duitsland
Nederland tegen Argentinië

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in