Home WK Nieuws Brazilië vreest voor afhaken belangrijke speler Hulk op WK voetbal 2014

Brazilië vreest voor afhaken belangrijke speler Hulk op WK voetbal 2014

0
Brazilië vreest voor afhaken belangrijke speler Hulk op WK voetbal 2014
Wedden op het WK in Brazilië met William Hill

Brazilië houdt op dit moment de adem in, nadat aanvaller Hulk al na 10 minuten aan training in de problemen leek te komen. Het is de vraag of hij weer op tijd fit is, om het met zijn Goddelijke Kanaries in eigen land op te nemen tegen het team van Mexico. Brazilië begon het WK voetbal goed met een 3 – 1 overwinning op Kroatië, maar overtuigend was het allerminst. Brazilië hoopt dan ook te kunnen rekenen op alle sterspelers, waar Hulk er in ieder geval een van is.

Hinkend van het veld

Hulp ging van start met de training, maar hield het niet langer dan ongeveer 10 minuten uit. Hij hinkte na dat moment van het veld richting de kleedkamers, om later aan te geven dat hij last had van een dijbeenblessure. De medische staf van Brazilië wil verder nog niets loslaten over de ernst van de situatie, waardoor het lastig is om deze in te schatten. Ook tijdens het duel met Kroatië ging Hulk al eerder naar de kant, wat aan lijkt te geven dat hij niet in goede doen is. Zelf stelde de spits dat de problemen meevallen, waardoor hij wellicht toch gewoon tegen Mexico kan spelen.

Sterspeler Neymar

Brazilië zou behoorlijk balen van een afhaken van Hulp, maar heeft z’n hoop vooraf gevestigd op de 22-jarige superster van het team. Neymar is de absolute held en slaagde er ook tegen Kroatië in om het net te vinden. Hij speelde zich tijdens de Confederations Cup vorig jaar al in de kijker en verdiende onder andere daarmee een transfer naar Barcelona. Dit jaar moet hij er samen met zijn teamgenoten voor zorgen dat Brazilië voor de 6e keer in de geschiedenis wereldkampioen voetbal zal worden, al zal het spel dan beter moeten dan in de openingswedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in