Home WK Nieuws Brazilië wint ruim van Oostenrijk en lijkt klaar voor WK Voetbal 2018

Brazilië wint ruim van Oostenrijk en lijkt klaar voor WK Voetbal 2018

0
Brazilië wint ruim van Oostenrijk en lijkt klaar voor WK Voetbal 2018

WK Voetbal 2018. Brazilië heeft de oefencampagne in aanloop naar het WK 2018 afgesloten met een mooie 3-0 overwinning op Oostenrijk. Vorige week wisten de ‘Goddelijke Kanaries’ ook al te winnen van Kroatië.

Neymar stond voor de eerste keer sinds februari vanaf de aftrap op het veld. Tegen Kroatië kwam hij als invaller binnen de lijnen. Naast Neymar stonden ook bekende namen als Marcelo, Thiago Silva, Coutinho, Casemiro en Willian binnen de lijnen. Het team dat de basis moet gaan vormen op het WK Voetbal 2018 lijkt dus al ruimschoots bekend te zijn.

Neymar op gelijke hoogte met Romario

Na de openingstreffer van Gabriel Jesus liet Neymar zijn grote klasse zien. Hij passeerde verdediger Aleksandar Dragovic en liet vervolgens de Oostenrijkse doelman volstrekt kansloos. Het betekent de 55e treffer in het shirt van Brazilië voor de 26-jarige aanvaller van PSG.

Dankzij dit doelpunt komt Neymar op gelijke hoogte met voormalig international Romario. Alleen Pele (77 treffers) en Ronaldo (62 treffers) wisten meer doelpunten te scoren voor Brazilië. Gezien zijn nog relatief jonge leeftijd lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Neymar deze voetbalgrootheden passeert op de topscorerslijst aller tijden van de ‘Goddelijke Kanaries’.

Wedden op WK Voetbal

Op donderdag 14 juni gaat in Rusland het WK Voetbal 2018 eindelijk van start. De openingswedstrijd gaat tussen gastland Rusland en Saudi-Arabië. Het speelschema toont aan dat Brazilië op zondag 17 juni voor de eerste keer in actie komt. Zwitserland is dan de tegenstander. Vervolgens speelt Brazilië nog tegen Costa Rica (22 juni) en Servië (27 juni).

Denk je dat vijfvoudig winnaar Brazilië er in slaagt om het WK Voetbal te winnen? Dan keert bookmaker Mr Green @5.00x het ingelegde bedrag uit. Het Zuid-Amerikaanse sterrenteam is samen met Duitsland @5.50 de grote favoriet voor het WK 2018.