Home WK Nieuws De Jong mist WK voetbal 2014 door hamstringblessure

De Jong mist WK voetbal 2014 door hamstringblessure

0
De Jong mist WK voetbal 2014 door hamstringblessure
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Het was de afgelopen tijd regelmatig schrikken geblazen voor bondscoach Louis van Gaal. Nadat de keuzeheer eerst een streep door de naam van Strootman kon zetten, zag hij vervolgens De Jong en Van Persie geblesseerd uitvallen in de duels voor hun clubs.

Met De Jong lijkt het echter een stuk slechter te gaan dan Van Persie. De aanvaller en aanvoerder van Ajax viel in de wedstrijd tegen NAC al vroeg uit door een hamstringblessure, waardoor hij de rest van het seizoen niet meer op het veld zal staan.

De zaakwaarnemer van De Jong, Louis Laros, vreest dan ook voor de WK-ambitie van zijn speler. “Laat duidelijk zijn dat Siem dolgraag naar het WK voetbal 2014 wil, maar als je realistisch bent wordt het een moeilijk verhaal. Ik neem aan dat Van Gaal geen risico neemt. Dat is extra pijnlijk, omdat de bondscoach veel vertrouwen in hem had. Dat is ook niet zo gek, omdat Siem als spits uit de voeten kan en op het middenveld rechts, links en op ’10′”, liet Laros weten.

Tot op heden was dit seizoen nog niet het meest gelukkige in jaren voor De Jong. De aanvaller kreeg in het begin van de voorbereiding te maken met een ingeklapte long en viel daarna van blessure in blessure. Desondanks hield De Jong altijd hoop op het WK. ‘’Ik maakte zeker een kans, gezien het feit dat ik op veel plaatsen uit de voeten kan.’’, liet de aanvaller weten in de week voorafgaand het duel met NAC.

Bondscoach Van Gaal heeft nog niet officieel gereageerd op de blessure van De Jong.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in