Home WK Nieuws Deze Nederlandse internationals gaan wel naar een WK Voetbal 2018

Deze Nederlandse internationals gaan wel naar een WK Voetbal 2018

0
Deze Nederlandse internationals gaan wel naar een WK Voetbal 2018
Wedden op Nederland Mexico met William Hill

WK Voetbal 2018. Het Nederlands Elftal stelde teleur met het mislopen van het WK in Rusland. Dit betekent niet dat er helemaal geen Oranjemannen in actie komen op een WK. Vier oud-internationals maken op 12 mei hun opwachting op het WK Wandelvoetbal.

Sjaak Swart (79 jaar), Dick Schoenaker (65 jaar), Wim Rijsbergen (66) en Kees Kist (65 jaar), gezamenlijk goed voor bijna honderd interlands, zijn de sterspelers van de OldStars WK-selectie van Oranje. Het team wordt aangevuld met vijf ‘gewone’ 65-plus voetballers. Deze worden geselecteerd tijdens een selectiedag in het Olympisch Stadion op 30 april.

OldStars voetbal heeft als belangrijkste doel om ouderen te laten bewegen en eenzaamheid te voorkomen. Tijdens de selectiedag worden de mannen op diverse spelonderdelen getest. Natuurlijk gaat het om voetbaltalent binnen de lijnen, maar net zo belangrijk is de gezelligheid tijdens de ‘derde helft’ in de kantine.

Nederland debuteert op WK Walking Football

Het WK Walking Football wordt al enkele jaren georganiseerd, maar het is de eerste keer dat Nederland van de partij is. Oranje gaat vooralsnog spelen tegen Engeland, Schotland, Wales, Canada, Zuid-Afrika en Gibraltar.

‘’We gaan voor de titel. Ik verwacht dat we winnen”, aldus een zelfverzekerde Schoenaker. En Sjaak Swart: ‘’Ik denk dat Engeland ook een goed team heeft, maar laat ze hier de rondvaartboot maar vast reserveren!’’

Wedden op WK Voetbal

Een maand na het WK Walking Football gaat in Rusland het WK Voetbal 2018 van start. Op dit WK is Nederland niet van de partij. Om het WK toch wat aangenamer te maken is het interessant om een weddenschap te plaatsen op jouw favoriete land. Ben je net als veel anderen voor België, dan kan een Wereldtitel @12.00x het ingelegde bedrag opleveren.

Ook is het mogelijk om te voorspellen welke spelers de Belgische WK-selectie gaan halen. Verwacht je dat Jordan Lukaku meegaat als linksback, dan keert bookmaker Mr Green voor iedere ingezette euro @1.20 uit. Ook is het mogelijk om in te zetten op een selectie voor Kevin Mirallas @1.60, Youri Tielemans @1.10 of Zakaria Bakkali @51.00.