Home WK Nieuws Frank de Boer vervangt Vermeer voor Cillessen met het oog op het WK voetbal 2014

Frank de Boer vervangt Vermeer voor Cillessen met het oog op het WK voetbal 2014

0
Frank de Boer vervangt Vermeer voor Cillessen met het oog op het WK voetbal 2014
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

Opmerkelijk nieuws uit Amsterdam: Ajax-trainer De Boer overweegt om in het resterende gedeelte van de competitiewedstrijden gebruik te maken van de kwaliteiten van Vermeer. De reservekeeper van Ajax maakt ondanks zijn lage aantal speelminuten hoger in de rangorde van bondscoach Van Gaal dan zijn concurrent Cillessen.

De Boer deed deze opmerkelijk uitspraak na de gewonnen wedstrijd tegen FC Twente. Door deze winstpartij bedraagt het verschil tussen koploper Ajax en nummer twee Feyenoord liefst acht punten.

Dit aantal is, met nog maar vijf wedstrijden te gaan, nauwelijks meer te achterhalen. Ongetwijfeld zullen deze feiten mee hebben gespeeld toen hij het volgende zei: “Als het zover is en ik kan helpen, zal ik dat zeker laten meewegen in mijn beslissing om Kenneth eventueel onder de lat te zetten”. Ondanks het geringe aantal gekeepte wedstrijden lijkt Vermeer dus nog altijd te mogen hopen op het WK voetbal 2014.

Wie dat ook doet is Jonathan de Guzman. De middenvelder, die speelachtig is bij Swansea City, maar nog altijd onder contract staat bij Villareal CF, heeft het goed naar zijn zin in Engeland en laat dit ook blijken door sterke optredens. Zo was de oud-speler van Feyenoord in het duel tegen Norwich City nog goed voor twee van de drie doelpunten van zijn ploeg.

Mede door zijn goede vorm hoopt hij dan ook nog steeds kans te maken op een plaats in de WK-selectie. “Ik doe mijn uiterste best om erbij te komen. De bondscoach heeft me gezegd dat hij mij niet is vergeten, maar ik moet mijn voeten laten spreken. Hopelijk kan ik een plek in de selectie bemachtigen.”, liet De Guzman weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in