Home WK Nieuws Geen NOS Studio Sportzomer tijdens WK voetbal in Brazilië

Geen NOS Studio Sportzomer tijdens WK voetbal in Brazilië

0
Geen NOS Studio Sportzomer tijdens WK voetbal in Brazilië
Wedden op het WK in Brazilië met Unibet

De NOS heeft besloten om dit jaar geen Studio Sportzomer te maken, rondom de wedstrijden van het WK voetbal in Brazilië. Tijdens eerdere toernooien sprak Jack van Gelder ‘s avonds met een aantal belangrijke en interessante gasten over de wedstrijden.

Volgens de NOS zorgen de tijdstippen van de wedstrijden en het tijdsverschil met Nederland er in dit geval voor dat het de moeite niet waard is om het programma te maken. Dat betekent dat het programma voor het eerst sinds 2004 niet meer te zien zal zijn tijdens een grote eindronde.

Late wedstrijden

Nederland speelt twee van haar wedstrijden om 18:00u Nederlandse tijd en mag één keer aantreden om 21:00u Nederlandse tijd. Een aantal van de andere wedstrijden wordt echter om 24:00u en zelfs 03:00u gespeeld, waardoor het voor de programmamakers lastig is om daarmee aan de slag te gaan.

Het is in Brazilië een aantal uren eerder dan bij ons in Nederland. Het tijdsverschil zorgt er daarmee voor dat we de wedstrijden op voor ons soms vreemde tijden kunnen bekijken en Jack van Gelder op vreemde tijden met het programma zou moeten starten.

VI Oranje

Voorlopig lijkt VI Oranje van concurrent RTL wel gewoon door te gaan. RTL maakt dit programma sinds enkele toernooien, maar maakt dit vanuit het Kurhaus in Scheveningen. Zij kiezen er bewust voor om niet naar het EK of WK toe te gaan, waardoor ze geen last hebben van het tijdsverschil. Wat dat betreft lijkt er dit jaar geen concurrentie te gaan ontstaan tussen de beide programma’s.

De Nederlandse voetballiefhebber kan buiten de wedstrijden van het WK in Brazilië om daarom afstemmen op RTL, om verder op het WK in te gaan en kennis te nemen van de achtergronden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in