Home WK Nieuws WK 2010 Zuid Afrika. Groep E: Hoe zet JIJ je geld in?

WK 2010 Zuid Afrika. Groep E: Hoe zet JIJ je geld in?

0

Objectief gezien heeft groep E natuurlijk maar 1 internationaal zwaargewicht, en dat zijn wij zelf, de Nederlanders!. Wij zijn favoriet in groep E om te kwalificeren, maar hebben we ook de kwaliteiten om door te gaan en eventueel te winnen?
De grootste gok in groep E is eigenlijk te raden WIE er met Nederland naar de Knock-out fase gaat.

Speel met 888sport

NEDERLAND:

4:6 dat Nederland door gaat naar de volgende ronde. Dat is eigenlijk best een goede deal gezien onze toch wel sublieme kwalificatie. Natuurlijk hebben wij hier alleen maar geklaagd over de saaie wedstrijden en het soms slechte spel, maar internationaal gezien hebben we toch echt indruk gemaakt met een reeks van alleen maar overwinningen in de kwalificatie.

Van Marwijk heeft een paar goede namen en even goede prijzen voor de topscorer trofee in het elftal. Wat dacht je van Van Persie 28/1, Huntelaar 33/1 en Robben 100/1.

14/1 dat Nederland de cup daadwerkelijk gaat winnen. Gaan wij voor een grote verassing zorgen??

DENEMARKEN:

Na Nederland lijkt het alsof ~Denemarken de beste papieren heeft om ook door te gaan. 9/2 dat ze als tweede eindigen. Ze zijn als eerste in hun kwalificatiegroep geëindigd, met tegenstanders als Portugal en Zweden. Door blessureleed hebben ze daarvoor maar liefst 40 spelers gebruikt.
Grootste scorende speler is natuurlijk Jon Dahl Tomasson. 150/1 dat hij topscorer wordt.
De kans dat Denemarken daadwerkelijk wereldkampioen gaat worden lijkt klein…125/1 dat een Deen de cup omhoog gaat houden.

KAMEROEN:

De ontembare leeuwen denken zelf dat ze Nederland kunnen verslaan in het gevecht om de toppositie in groep E. Als je het met hen eens bent kun je goed geld verdienen als ze gelijk blijken te hebben. Ze waren eerste in hun kwalificatiegroep en zijn zeker een van de sterkste Afrikaanse landen…maar is dat genoeg? 7/2 dat ze als groepswinnaar doorgaan zegt genoeg.

En eerlijk gezegd lijken de Deense en Nederlandse teams meer kwaliteit te hebben dan het wel fanatieke Kameroen. Het team is volledig gebouwd rond de speler Eto’o , die 40/1 doet op het topscorerslijstje, dus helemaal niet zo slecht. Nooit kwam Kameroen verder dan de kwartfinales, en hun kans te winnen wordt ingeschat op 80/1.

JAPAN:

Japan eindigde als tweede in de kwalificatiegroep. Japan gaat het moeilijk krijgen tegen ploegen die lichamelijk en technisch gezien beter zijn dan hen..en dat zijn dus gewoon alle andere teams in groep E. Geen grote namen dus geen Japanner op de topscorer-lijst. En met 250/1 ook niet echt een zekere belegging. Ik ga mijn geld er niet op zetten in ieder geval…

Wil je ook wedden op het WK?

Unibet

    – Ontvang 50 euro bonus.

888 sport

    – Ontvang 70 euro bonus.

Betsson

    – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

Bet at Home

   – Ontvang 50% korting op eerste inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in