Home WK Nieuws Gudde vindt dat prestaties WK 2014 standaard moeten zijn voor Nederland

Gudde vindt dat prestaties WK 2014 standaard moeten zijn voor Nederland

0
Gudde vindt dat prestaties WK 2014 standaard moeten zijn voor Nederland

WK Voetbal Nieuws. Deze week zijn Ronald Koeman en Nico Jan Hoogma aangesteld als de bondscoach en directeur topvoetbal bij de KNVB. Bondsbestuurder Eric Gudde heeft hoge verwachtingen van het nieuwe duo en verlangt terug naar de oude tijden.

Bij de presentatie vertelde Gudde het volgende: ‘’De standaard is het WK van Brazilië in 2014.’’ Onder leiding van Louis van Gaal wist Oranje te verrassen en de derde plaats op te eisen. Sindsdien vallen de resultaten tegen met het mislopen van EURO 2016 en het WK Voetbal 2018 in Rusland.

Nuchtere reactie van Koeman

Uiteraard werd de 54-jarige Koeman om een reactie gevraagd, na de erg ambitieuze uitspraken van Gudde. De voormalig trainer van Feyenoord, die het dit jaar moet doen met vriendschappelijke wedstrijden en de Nations League duels tegen Duitsland en Frankrijk, bleef opvallend rustig.

“Je kunt sportief een standaard noemen, het behalen van de halve finales en de derde plek, maar ik denk dat Gudde ook bedoelt: de zaken buiten het veld, hoe het toen was. Iedereen weet wie toen de bondscoach was. Met minder kwaliteit tot een geweldige teamprestatie zien te komen’’, aldus Koeman, die erg veel zin heeft in zijn nieuwe uitdaging.

“Dat gaat gepaard met bloed, zweet en tranen. Maar in allerlei opzichten was er toen heel veel duidelijkheid. Eén van mijn kwaliteiten is wel duidelijkheid scheppen over welke kant we op gaan en hoe we dat gaan doen.”

Wedden op WK Voetbal 2018

Helaas zien we het Nederlands Elftal dit jaar niet in actie op het WK Voetbal. Daarom is het interessant om te bekijken op welk land je het beste een weddenschap kunt plaatsen. Bookmaker Mr Green verwacht dat de strijd om de wereldtitel gaat tussen Brazilie @5.75 en Duitsland @5.75. Denk je dat België wereldkampioen voetbal gaat worden? Dan kan je dit @12.00x het ingelegde bedrag opleveren!