Home WK Nieuws Het vertrouwen van Mexico in zichzelf, hahaha

Het vertrouwen van Mexico in zichzelf, hahaha

0
Het vertrouwen van Mexico in zichzelf, hahaha
Wedden op Nederland Mexico met William Hill

De achtste finale morgen tussen NED en MEX, een duel tussen de de ploeg die de meeste doelpunten maakte en ploeg die het minste tegentreffers kreeg. Oranje scoorde 10 keer in de groepsfase, Mexico kreeg een doelpunt tegen.

The Dutch connection

Mexico zal morgen aantreden met drie spelers die we kennen uit de eredivie. We hebben het dan over voormalig PSV’er Francisco Rodríguez en ex-AZ-speler Héctor Moreno. In de periode 2008 – 2011 speelden beide in de eredivisie.
Omdat middenvelder José Vázquez geschorst is zal Carlos Salcido zijn plaats innemen. De 34 jarige Salcido speelde in de periode 2006 – 2010 meer dan 120 keer voor PSV. Daar fungeerde hij uitstekend op de linksback positie.

De Mexicanen denken dat ze hier wat aan hebben. Ze menen doordat ze spelers hebben die ervaring hebben met de eredivisie een voordeel te hebben ten opzicht van Oranje.

5.000 vs 30.000

Morgen zullen de Mexicaans fans ruim vertegenwoordigt zijn. Er zullen naar schatting 30.000 Sombrero’s aanwezig zijn in het stadion. De Nederlandse afvaardiging is veel kleiner. Oranje krijgt support van ongeveer 5.000 aanwezige fans in het stadion. Ook hier putten de Mexicanen hoop uit. Ze ervaren zoveel steun alsof ze thuis spelen.

Mooi om te zien dat de Mexicanen vooral externe factoren zoeken in hun strijd tegen Oranje. Als Nederland gewoon speelt als de vorige drie wedstrijden is er niets aan de hand en zien we Costa Rica of Griekenland in de halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in