Home WK Nieuws Klose doet goed woordje voor Tevez en Llorente met oog op WK Brazilië

Klose doet goed woordje voor Tevez en Llorente met oog op WK Brazilië

0
Klose doet goed woordje voor Tevez en Llorente met oog op WK Brazilië
Wedden op het WK in Brazilië met 888 Sport

Miroslav Klose, de spits van Lazio, is van mening dat zowel Carlos Tevez van Argentinië als Fernando Llorente van Spanje niet mogen ontbreken op het WK voetbal in Brazilië. Het spitsenduo van Juventus maakt relatief weinig kans om op het toernooi te kunnen schitteren. Klose is echter van mening dat het een gemiste kans zou zijn op het moment dat we hen niet kunnen bewonderen. De spits van SS Lazio zal zelf waarschijnlijk van de partij zijn met Duitsland.

Minder spectaculair WK zonder Tevez en Llorente

Volgens Close is een WK zonder Tevez en Llorente een stuk minder spectaculair, zeker nu de spelers het zo goed doen bij hun club Juventus. Het zijn volgens Klose beide geweldige spitsen, die het meer dan verdienen om af te reizen naar Brazilië en daar hun kunsten te vertonen. In de wedstrijd van Lazio tegen Juventus werd het uiteindelijk 1 – 1 en was Llorente goed voor het doelpunt van de ploeg uit Turijn. Op het moment dat de beide spitsen mee zouden gaan kunnen we in ieder geval rekenen op pure inzet en spektakel, al was het maar vanwege de energieke manier van spelen van bijvoorbeeld Tevez.

Kleine kans op WK

Ondanks de mooie woorden van Klose voor de beide spelers is de kans echter groot dat zij uiteindelijk niet op het WK te zien zullen zijn. Zowel Argentinië als Spanje hebben zich geplaatst, maar de relaties van de spelers zijn niet opperbest. Tevez zou volgens de berichten nauwelijks door één deur kunnen met Alejandro Sabella, de coach van het Argentijnse elftal. Daarnaast heeft Llorente bij Spanje last van behoorlijk wat concurrentie. Indien de beide spelers uiteindelijk toch af mogen reizen is het de moeite waard hen in de gaten te houden met het oog op de weddenschappen, aangezien ze vanuit het niets een goal kunnen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in