Home WK Nieuws KNVB geschrokken van status verblijfplaats voor het WK voetbal 2014

KNVB geschrokken van status verblijfplaats voor het WK voetbal 2014

0
KNVB geschrokken van status verblijfplaats voor het WK voetbal 2014
Wedden op het WK in Brazilië met 888 Sport

WK voetbal 2014 nieuws. Niet alleen op sportief gebied is er nog veel te halen bij het Nederlands elftal, maar ook de verblijfplaats van Oranje in Rio de Janeiro is allesbehalve klaar voor het WK voetbal 2014.

Zo luidde de boodschap van de KNVB naar aanleiding van een bezoek aan het complex van voetbalclub Flamengo. Op dat sportpark moet het Nederlands elftal gedurende de voorbereiding de nodige trainingsuren gaan maken, maar voordat er een Nederlandse voet op het complex kan worden gezet moet er nog wel veel veranderen.

‘’Het leek de plaggenhut van oom Tom wel. Het veld was een zandbak, de tribunes waren afgebladderd en in de kleedkamers zou je de tweede reserves nog niet zetten. Het complex is absoluut nog niet klaar om Oranje te ontvangen”, vertelt Kuiper, die de namens de verfdivisie van AkzoNobel de KNVB vergezelde bij hun trip.

In de komende tijd zal het oude Flamengo-stadion een ware metamorfose ondergaan. De KNVB zal ervoor zorgen dat alles een verfbeurt krijgt, er een nieuwe grasmat komt en dat ook de faciliteiten worden uitgebreid. Dit alles moet dan klaar zijn ruim voor dat het Nederlands elftal af zal reizen naar Rio de Janeiro.

Niet alleen Oranje kampt met de nodige tegenslagen op facilitair gebied, ook de Braziliaanse bond zelf kent de nodige problemen met het opleveren van stadions. De voetbalarena’s in Sao Paulo, Curitiba en Cuiaba zijn nog altijd verre van klaar en zullen naar verluidt pas begin mei worden opgeleverd; een kleine maand voordat op 12 juni het WK 2014 geopend wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in