Home WK Nieuws Met de auto naar het WK in Brazilië

Met de auto naar het WK in Brazilië

0
Met de auto naar het WK in Brazilië
Wedden op het WK in Brazilië met Bwin

Nu het WK in Brazilië langzaamaan dichterbij begint te komen begint het bij diverse liefhebbers te kriebelen. Dat heeft onder andere geleid tot de start van de Oranje Trophy, waarbij 23 voertuigen 25.000 kilometer afleggen om uiteindelijk met de auto in Brazilië aan te komen.

De auto’s vertrekken richting Rio de Janeiro, waar ze net voor het WK aan zullen komen. Ze doen tijdens de tocht 14 verschillende landen aan, waardoor het WK slechts de kers op de taart is. Het is de totale reis waar de deelnemers naar uitkijken.

Bijzondere wagens

Onder de wagens binnen de Oranje Trophy zijn veel Brabanders, die natuurlijk bekend staan m de pracht en praal tijdens het carnaval. De auto’s zullen per boot van Rotterdam naar New York reizen, om daar vervolgens met de reis van start te gaan.

De auto’s zien er op een heel bijzondere manier uit en zorgen er daarmee voor dat ze tijdens de reis op een hoop bekijks kunnen rekenen. Het is onder andere de oranje badkuip met een leeuwenkop die veel kijkers zal weten te trekken. Het is uiteraard te hopen dat ook het Nederlandse team tijdens het WK in Brazilië op een dergelijk opvallende manier zal verschijnen.

Prachtig einde in de zomer

Voor de deelnemers aan de Oranje Trophy is het vooral de reis naar Brazilië waar ze van genieten. Het WK in Rio de Janeiro is uiteindelijk de kers op de taart, waar alle auto’s weer bij elkaar komen en het mogelijk is om samen naar de wedstrijden te gaan.

Wat dat betreft komt er veel meer kijken bij de reis dan alleen de 25.000 kilometer. Een aantal van de deelnemers richten zich vooral op het reizen en zien het voetbal maar als bijzaak, het is voor hen niet meer dan een mooie eindbestemming waar toevallig een WK voetbal plaatsvindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in