Home WK Nieuws Mexico over Nederland

Mexico over Nederland

0
Mexico over Nederland
Wedden op Nederland Mexico met William Hill

Altijd leuk in voorbereiding van een belangrijke interland om te kijken hoe er bij de tegenstander over ons gedacht wordt. In dit geval de Mexicanen. Laten we beginnen met de conclusie: Ze maken zicht niet druk, denken dat ze gaan winnen van Nederland en voelen zich superieur. ‘We maken sinaasappelsap van ze’.

Guacamole vreters lusten geen OLA ijs

De Socail Media in Mexico draait overuren. De Mexicanen roepen via social media op tot een boycot van het Hollandse Ola-ijs. De Mexicaanse fans willen er tot en met de WK-wedstrijd geen Magnum, Raket of Cornetto wordt verkocht. De Ola-ijsjes zijn in Mexico bekend onder de naam Helados Holanda. De firma Unilever heeft een flinke poot aan de grond in Mexico want het zijn de meest verkochte ijsjes. Ze hebben de illusie dat ze ons daarmee dwars kunnen zitten. Hahaha.

Tijdens avondeten

De wedstrijd Nederland Mexico start om 18:00 uur. Precies de tijd dat de gemiddelde Nederlander achter de piepers kruipt en in zijn bord een kuiltje maakt voor de jus. Maar een wedstrijd tijdens het eten bied ook inhaak-mogelijkheden.

Zo eten we op de redactie van Wedden WK morgen Mexicaans. Op het menu staan maïs-enchiladas met bonen en gehakt uiteraard voorzien van een fijne lik Guacamole en wat creme fraiche. Natuurlijk schenken we er ook een borrel bij. Wat te denken van een Tequilla?

We vragen ons af wat er vanavond bij de Mexicanen op het menu staat. Eten die massaal boerenkoolstamppot met een balletje gehakt en een kuiltje jus, afgetopt door een glaasje melk?

Nu over voetbal

De Mexicanen denken vooral veel voordeel te kunnen halen uit het feit dat zij beter bestand zijn tegen het warme weer. Dat valt nog te bezien. Oranje is topfit en als de temperatuur te hoog is dan worden er in de 30ste en 70ste minuut drinkpauzes van 3 minuten ingelast.

De Mexicanen laten graag het initiatief bij de tegenstander. De ploeg van bondscoach Miguel Herrera is een geslepen vechtmachine dat weinig ruimte weggeeft. De grote vraag is of het Nederlandse 5-3-2 systeem daar voor is uitgerust, want de Mexicaanse counters zijn gevaarlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in